Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 880
Online látogató: 3
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48867
Összes látogatók: 115342

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Szerelem több életen át?
Szerelem több életen át?

Karmikus kapcsolatok

Elsõ látásra úgy érzed, mintha már találkoztatok volna korábban is. Valahol, valamikor. Ezt a déja vu érzést sokszor tapasztaljuk, ha olyan emberekkel jövünk össze, akikkel valaha fontos kapcsolatunk volt. Az sem kizárt, hogy egy másik életünkben…

Éva (25) és Gábor (29) csak alig pár hete dolgoztak egy munkahelyen, amikor a céges vacsorán egymás mellé ültették õket. Olyannyira megtalálták a közös hangot, hogy néhány randi után már össze is költöztek. Minden jól alakult köztük, mígnem Gábor egy este gyertyafényes vacsora mellett váratlanul megkérte Éva kezét.
„Rettenetesen megijedtem, mert bár tényleg jól megvoltunk, nem értettem, hova ez a nagy sietség – meséli Éva. – Még mindketten nagyon fiatalok voltunk csakúgy, mint a kapcsolatunk. Gábor sem tudta megmagyarázni, miért lett hirtelen annyira fontos számára az eljegyzésünk. Épp akkortájt olvastam egy cikket a reinkarnációs utazásokról. Nagyon megfogott. Kíváncsiságból felkerestünk egy szakembert, hátha elõzõ életeink egyikében már volt közünk egymáshoz. Viccnek fogtuk fel, mégis megdöbbentünk: Gábor a reinkarnációs hipnózis során felelevenítette, miként alakult a szerelmünk korábban. Azt mesélte, hogy elõzõ életünkben házasok voltunk. A második gyermekünk születése után azonban beteg lettem, és pár hónappal késõbb tüdõbajban, Gábor karjai közt meghaltam. Abban a pillanatban érthetõvé vált számomra is, miért sürgette annyira a házasságot. Tudatalatt attól félt, hogy akárcsak akkor, most is túlságosan korán elveszíthet."


Vándorló lelkek

Bizonyára te is eltûnõdtél már azon, hogyan lehetséges, hogy bizonyos emberekkel könnyen egy hullámhosszra kerülsz, míg másokkal szemben tartózkodó vagy, s nehezen tudsz feloldódni. Ezekre a tudomány mai állása szerinti furcsa, megmagyarázhatatlan intuíciókra a reinkarnáció híveinek van elmélete: nem egyetlen életünk van. A halállal csak fizikai valónkat veszítjük el, a lelkünk tovább él egy másik testben. Bár ez a gondolat egyelõre még nem bizonyítható, a legtöbb õsi kultúrában régóta hisznek a lélekvándorlásban. Afrikában például egyes törzsek levágják halottaik bal kisujjának utolsó percét azért, hogy akkor is felismerjék szerettüket, amikor hitük szerint az késõbb visszatér közéjük. Ma már a Föld lakóinak fele hisz a reinkarnációban, mely a hindu és buddhista vallásból ered. A több ezer éves múltra visszatekintõ hindu hit lényege az életek örök körforgása. Az újjászületés magyarázata a karma, vagyis az ok és okozat törvénye. Szerinte a halál után mindenki olyan formában születik újjá, amilyenre elõzõ tettei érdemessé tették. Épp ezért sokan egész életükben igyekeznek önzetlenül élni, hogy mentesítsék magukat a negatív karmától. A buddhizmus szerint az ember megszámlálhatatlanul sokszor születhet újjá a lét különbözõ szintjein. A jelenünk tulajdonképpen elmúlt életeink eredménye és a következõ születésünk elõkészítése. Ez a körforgás biztosítja, hogy korábbi hibáinkon javítsuk.


Szerepcsere a jelenben

A nyugati kultúrában a múlt században végeztek kutatásokat ebben a témában. Döbbenetes erõvel hatott az a tézis, hogy jelenlegi nehézségeink netán egy elõzõ élet megoldatlan problémáiból is eredhetnek. A regressziós hipnózis azóta a kutatás szintjérõl terápiás módszerré fejlõdött, mely segítséget nyújt a test betegségeinek és a lelki eredetû karmikus élmények, traumák, fóbiák, vagy kapcsolati konfliktusok gyógyításában. Emese (27) még kislánykorában nézte ki magának a szomszéd fiút, aki azonban évekig rá sem hederített. „Amikor elõször megláttam, tudtam, hogy ez a fiú lesz a gyermekeim apja. Nem is szerelem volt ez, inkább egy olyan megnyugtató érzés, mintha évezredek óta ismernénk egymást. Akárhogyis próbáltam felhívni magamra a figyelmét, Tibor nem foglalkozott velem. Egyetemre jártam, amikor egyszercsak randira hívott. Csodálatos volt, egy hét múlva össze is költöztünk. Az esküvõnkre készültünk, így elmentem egy regressziós hipnózisra, mert nem hagyott nyugodni, hogy miért kellett ennyit várnom a szerelmünk beteljesedésére, ha már kislányként is éreztem, a felesége leszek. Ott derült ki, hogy Tibor egyik elõzõ életemben az én feleségem volt. Most viszont a másik nem szerepét kellett betöltenünk: én vártam, hogy férfiként õ kezdeményezzen, és párjául válasszon."


Helyrehozható viszonyok

Életünk során többször is kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy szeretnénk valakivel kapcsolatba kerülni, de nem sikerül, vagy nem úgy, ahogy arra vágytunk. Ilyenkor az ábránd megmarad, és átlép egy következõ életbe – állítják a reinkarnáció hívei. Ha van rá lehetõség, a két lélek újra összetalálkozik, és megvalósíthatják a régmúlt álmait. Vagyis lehet, hogy mostani életünkben több kapcsolatunk is egy elõzõ fellángolás következménye vagy esetleg egy elkezdett viszony folytatása. Ezekre a találkozásokra az a jellemzõ, hogy látszólag semmilyen elõzményük nincs, mégis mindig nagyon erõs az összetartozás érzése. Ha két ember a múltban boldog volt együtt, a jelen életben is valószínû, hogy így alakul majd a kapcsolatuk. Mikor pedig valakik között sokszor fordul elõ megmagyarázhatatlan feszültség, könnyen lehet, hogy korábbi életük egyikében van a megoldás, netán félbehagyott ügyeiket kell rendezniük egymással. Az emberek közti viszonyok tehát általában nem „újak". A karma törvényei szerint életrõl életre, újra meg újra ugyanazokkal az emberekkel találkozunk azért, hogy ismét együtt dolgozzunk azokon a feladatokon, problémákon, melyek miatt testet öltöttünk. Lehet, hogy egy elõzõ életben szülõ-gyermek viszony volt köztünk, s most férj-feleség vagyunk. Mindkét esetben ugyanaz a teendõnk: fel kell oldanunk a nehézségeket.


Milyen a reinkarnációs utazás?

Bár több módszer létezik, a szakember irányításával végzett reinkarnációs utazás szinte minden esetben relaxációval és energetikai tisztítással – auránk feltöltésével – kezdõdik. Ezután egy speciális szimbólum segítségével egy éber álomhoz hasonló transzállapotban felidézõdnek benned elõzõ életeid fontos emlékképei, érzései és tanulságai. Ezek képekként vagy filmként is lejátszódhatnak elõtted, de lehet, hogy csak érezni fogod, hogy mi történt veled. Megtudhatod, ki voltál, milyen korban éltél, hogy néztél ki, és milyen események történtek veled. Az utazás során választ kaphatsz rá, van-e karmikus kapcsolat párod és közted, találkoztatok-e már egy elõzõ életetekben, és ha igen, miért kellett most újra találkoznotok. Megértheted a környezetedben élõk viselkedését veled szemben, vagy akár azt is, hogy miért vonzódsz magmagyarázhatatlan okokból egyes emberekhez.

Hozzászólások
#1 | vichy - június 02 2008 22:49:26
o_OFelismerni megunk körül az azonos rezgésű embereket néh nehéz és csalóka.De mindíg sikerül a szemekben ottvan a mult,és üzen nekünk.
#2 | Chanel - július 27 2008 16:34:53
Nekem lenne egy kérdésem a fent írtakkal kapcsolatban.
Sajnos az eddigi 34 évem alatt még egyszer sem történt meg velem, ami sokak számára természetes, a boldog viszonzott szerelem élménye. Emberek milliói találnak egymásra életük során, és élik le szerelemben, szereteben az életüket. Velem viszont ez egész másképp működik.
Többször voltam szerelmes, de mindig viszonzatlan maradt. Ha voltak kapcsolatoaim, azoknak is hamar vége szakat, mivel érzelmileg nem kötődtünk egymáshoz. Az igazt megvallva még nem volt szerelmes belém senki. Hiába keresem az ikerlángom, nem lelek rá.
Vajon ennek mi a karmikus oka? Ki lehettem vagy mit tehettem előző életeimben, hogy ebben létben magányra ítéltek? Elképzelhető hogy valaki akár több karmikus cikluson keresztül sem talál rá a duálpárjára? Vagy netán (ami még elszomorítóbCool Létezhet a teremtésben olyan lélek (entitás) aki nem rendelkezik ikerlángal?
#3 | Chanel - július 27 2008 17:06:39
Sad a mosolygós smiley helyére Smile
#4 | Chanel - július 27 2008 17:06:39
Sad a mosolygós smiley helyére Smile
#5 | harmony - október 18 2008 15:26:59
Kedves Chanel, én nem hiszem hogy létezik olyan entitás, akinek nincsen ikerlángja, duálpárja. Én úgy gondolom mindenkinek van, de van olyan ember aki csak nagyon sokára talál rá.... én a saját példámat tudom ide hozni, hogy még én sem találtam meg az ikerlángomat, én 25 éves vagyok jelenleg, de még nem volt kapcsolatom. Természetesen én is szeretném megtalálni a másik felemet. Szerintem mindenkinek van ikerlángja. Olyan nem létezik véleényem szerint, hogy valaki magányra legyen ítélve.... bármit is tettél előző életeidben annak nem lehet függvénye az hogy megtalálod e a társadat. Wink
#6 | Ildiamond - január 24 2009 21:38:49
Nagyon felkavart ak a fent olvasott gondolatok... Mélyen magamba fordultam,de nem negatívanWink
Nekem is voltak olyan emberek az életemben, számszerint 3, akikkel már az első találkozáskor tudtam, hogy nekünk már volt dolgunk egymással! Óriási ez az érzés, és nagyon intenzíven éltem meg! Általában, sőt mindhárom esetben szerelmes lettem, DE viszonzást nem kaptam.... Ők a Mestereim voltak, és mindhárman azért léptek kapcsolatba velem, mert tanítani akartak valamit! Amikor megértettem azt, amit tanítani "akartak", kiléptek az életemből...Ezt akkor nagyon rosszul éltem meg... Ma már tudom, ennek így kell lennie.. Én 30 éves vagyok, és nincs párom... Volt egy idő, amikor megszállottan kerestem a szerelmet, de mindig csalódás lett a vége... Aztán megértettem, hogy türelmesnek kell lennem, és NEM SZABAD AKARNOM , görcsösen a szerelmet... Majd jön, ha itt az idejeSmile s ami a legfontosabb, LE ZÁRTAM a múltat, és nem hatnak már rám a csalódások emlékei! Így már tiszta szívvel talál rám Ő :yes:
Chanel, Hidd el, hogy a Te életbe is beköszönt a szerelem! Járj nyitott szívvel.....
#7 | teknoc - február 10 2009 21:29:00
Azt már korábban is átéltem, sőt, napjainkban is, hogy egyik szimpatikusabb, mint a másik. Megmagyarázhatatlan volt számomra, míg a közelmúltban el nem olvastam: Brian Weiss Lélektársak c. könyvét. Ez a könyv és szerzője is alátámasztja a fenti cikket. Ekkor kezdtem komolyabban elgondolkodni, hogy is van ez? Arra a következtetésre jutottam, hogy amit eddig nem ismertem, az még nem zárja ki azt, hogy nem is létezik. Ma már az a meggyőződésem,igenis léteznek ilyen dolgok.
De sokat nem tudunk még önmagunkról, egymásról, a világról! Főleg én, de elkezdtem tanulni. Talán még nem késő.
#8 | erzsi71 - január 27 2010 14:06:10
SZIASZTOK SZERETNÉM ÉN IS ELMONDANI AMI NYOMJA A LELKEM ,ÉN IS ÉRZEM HOGY ELŐZŐ ÉLETEMBEN FIU LEHETTEM ,ÉRZEM HOGY LEGTŐBBSZŐR A FIU GÉNJEIM JŐNNEK ELŐ, DE NEM IS LENNE EZ BAJ CSAK UGYANIS VAN KÉT SZÉP GYERMEKEM ÉS EGY NAGYON IDEÁLIS PÁROM . EZÉRT MAGANBAN KELL ELNYOMNOM AZ ÉRZÉSEIMET,MIVEL NEM AKAROK NEKIK CSALODÁST OKOZNI
#9 | joseph38 - február 03 2010 21:55:16
Kedves harmony

Meglep hogy mindig egyet értek veled.
Én is abban hiszek hogy mindenkinek van másik fele ugyanis ő az aki kiegésziti őt
azaz mindenben az ami hiányzik belőlünk,az nála meg van és forditva is igaz ez.
Ha ő eljön össze áll a kép,minden a helyére kerűl,Az űr életünk fontos terűletein eltünik.
De hogy ez az érzés milyen azt csak a gyakorlat mutatja majd meg.
Üdv:József
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile