Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 4
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 939
Online látogató: 4
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48926
Összes látogatók: 115401

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Az Indigó serdülők és tizenévesek: az egzisztenciális krízis, és hatása a családra
Az Indigó serdülők és tizenévesek: az egzisztenciális krízis, és hatása a családra

Tizennyolc éves fiamat bipolárisként (mániás depresszió) diagnosztizálták, bár jelenleg elutasítja az orvosokat. Majdnem minden nap iszik és füvezik. Tegnap este az 500 fokos sütőben hagyott egy pizzát 5 órán keresztül, és arra ébredtünk, hogy fuldoklunk a füsttől. Ő a kanapén feküdt beájulva, gondolom, az ivástól. A másik fiam kelt fel és oltotta el a tüzet, még épp időben. Rendszeresen veszélybe sodorja a család többi tagját kriminális tetteivel. Több szakember is azt javasolta, hogy kérjük meg, hogy költözzön el otthonról. Véleményem szerint az még rosszabb lenne neki. De talán nem. Mit gondolsz? Úgy érzem, nem tudok segíteni neki. Mindent megpróbáltunk, amit csak tudtunk, és sok...

Kedveseink, ez egy kétrészes közvetítés első része, melyben egy olyan témával és problémával foglalkozunk, mely sok Indigó serdülőt érint. A közvetítésnek az Indigók "egzisztenciális krízise" címet adtuk, mivel ez a létezés krízise, melyet sok Indigó megtapasztal tizenéves kora közepétől a végéig.

15-16 éves kor környékén gyakran előfordul, hogy a fiatal Indigó felnőtt depressziós lesz, vagy neurotikus viselkedést produkál, és destruktív vagy önpusztító mintákat kezd követni. Néha ezeket a mintákat befelé fordítja, ám gyakran egyaránt kifelé is irányul. Ebben az esetben a destruktív energiákat a család többi tagja is érzi és tapasztalja, és a család békéje és stabilitása összetörik. Szélsőséges esetben az Indigó a destruktív mintákat a nagyobb közösségekbe is beviszi, és "problémaforrássá" válik.

Mi, a közvetítők és a spirituális segítségnyújtással foglalkozók, oly sok szülővel találkozunk, akik mély aggódást éreznek, mert nem tudják, mit kezdjenek a destruktív viselkedéssel. Ezek a minták magukban foglalhatják a depressziót, a mentális zavarokat, a droghasználatot, az antiszociális viselkedést, a lázadást, sőt az erőszakot is. Sok gyengéd és szerető szülő teszi fel a kérdést: "Miért történt ez?" és "Mit csináltunk rosszul?". Reméljük, választ tudunk adni pár kérdésetekre, és tudunk adni pár vezérfonalat, hogy hogyan kezeljétek ezeket a szituációkat.

Az Indigó lélek és az egzisztenciális krízis

Elsőként, szülőkként meg kell értenetek a fiatal Indigó tinédzser lelkét. Ők fejlett létezők, és a lelkük valószínűleg magasabb vibrációs szinten rezeg, emiatt közelebb van Istenhez/a Forráshoz, mint a tiétek. Emiatt van bennünk egy belső érzékelés vagy tudás, ami tudja, ha valami nem jó nekik, vagy nem működik számukra. Lehet, hogy ezt nem képesek tökéletesen kifejezni, ám a tudás ott van.

Ez különösen akkor tör elő, ha szembesülnek a szabályokkal, előírásokkal, és az élet egy olyan módjával, amit a társadalom meghatároz. Az Indigó lélek lázad a bezártság és a fékező erők ellen. Keresi önnön lényegének a kifejezését isteni szikraként, a szabadságban és az örömben. Ám amit kap, az gyakran egy fojtogató és unalmas rendszer, amit "iskolának" hívnak, ami arra törekszik, hogy elfojtson minden individualizmust, és a viselkedés és a gondolkodás hagyományos formáihoz alkalmazkodóvá nevelje őket. Ezt követi a "munka" vagy "karrier", ahol ezek a minták a túlélés formáivá kristályosodnak, ahol bizonyos tevékenységeket pénzzel jutalmaznak. Igen, az Indigó tinédzser vagy kamasz ilyennek látja az életeteket, és oktatási rendszereteket valamint a karriert.

Valóban, az Indigó kamasz és tinédzser rátok néz, a szüleitekre, valamint a közösségre, és olyan embereket lát, akik elvesztették szabadságukat és szenvedélyüket, akik rutinszerű és izgalomtól mentes életet élnek, ami a túlélésen alapszik a pénzkeresés által. Az Indigó azonban tudja, hogy ez NEM az, amiért ő a bolygóra érkezett.

Néhány Indigónak megvan az ereje ahhoz, hogy megtalálja saját útját a szenvedélye és egyéni kifejezése felé. Ám sokan teljesen a rendszer csapdájában érzik magukat, és nem látnak jövőt önmaguk számára. Ekkor kezdődik az egzisztenciális krízis...

Depressziósak és dühösek lesznek, és talán alkoholban és a drogokban keresnek menedéket. Néhányan elutasítják, hogy iskolába menjenek vagy munkát keressenek. Egyre általánosabb az Indigók között, hogy csak otthon ülnek. Néhány esetben ez a társadalomból való kivonulás különféle szerek használatával és lázadással párosul, ami nagyon boldogtalan otthoni légkört teremt minden érintett számára.

A szituáció kezelése: őszinteség és az én visszatükrözése

A probléma megoldásának első lépése annak az elismerése, hogy ez nem csupán egy "problémás gyerek" ügye, hanem ez egy csoportos, az egész családot érintő dolog. A nem működő mintákat követő tinédzser vagy kamasz egy olyan probléma tüneteit mutatja, ami része a családnak, mint egységnek.

A ti - felnőttek - viselkedésetek és döntéseitek a közösségben és a materiális kultúrában az okok, melyek a betegségnek és a boldogtalanságnak ezen a mély mintáit teremtették. Döntéseitek mérgezőek a gyerekre nézve, és szükség van arra, hogy ezzel szembenézzetek és elismerjétek. A döntéseitek gyakran számotokra is mérgezőek, ám ti elnyomtátok ezeket a reakciókat, hogy beilleszkedjetek és boldoguljatok. Az Indigó gyermek nem fogja az elfojtás és a szenvedély elvesztésének útját követni, ahogy azt ti tettétek, ám visszatükrözi nektek ezeket a nem működő minták követése által.

Az Indigó létező spirituális "küldetése", hogy a rosszul működő dolgok "tükréül" szolgáljon a társadalomban, hogy ezeket a mintákat valami kiegyensúlyozottabbal és egészségesebbekkel helyettesíthessétek. Hogy ez mi, majd kiderül. Még a változások és az átalakulások periódusában vagytok, és amit a családon belül éreztek, azt egy másfajta életvitel "születési fájdalmaihoz" hasonlíthatnánk. Addig is, a gyermeked üzenete számodra a következő: "Az életformád nem működik számomra. Én képtelen vagyok így élni." Ahogyan válaszoltok erre, az meghatározhatja jövőbeni életútját.

Ne próbáljátok arra kényszeríteni a tinédzsert, hogy beilleszkedjen. Ez csak még több sérülést, még mélyebb traumát okoz. A krízis szituáció azért állt elő, mert a tinédzser nem tudja kommunikálni felétek szükségeit és érzéseit, és kétségbeesett.

Egyszerre van dolgotok egy kétségbeesett és sérült magas vibrációjú lélekkel, valamint egy nem működő mintákat követő és dühös tinédzserrel. A következő két lépést ajánljuk, hogy kövessétek, ha ilyen szituáció áll elő a családotokban.

A fizikai problémák kezelése

Ha a tinédzser drogproblémákkal küzd vagy depressziós, akkor szükség van megfelelő professzionális tanácsadás és kezelés igénybevételére. Ilyenkor mélyen levő boldogtalanság és alkalmatlanságérzet van a háttérben, és szükség van a megszólításukra és a gyógyításukra.

Amikor az Indigó a krízis tüneteit produkálja, akkor nagy mennyiségű fájdalom és sérülés van jelen, amit csak megfelelő segítséggel lehet meggyógyítani. Fontos, hogy megtaláljátok a kellő segítséget. Az antidepresszánsokkal és a Ritalinnal való gyógyszerezés nem a megfelelő segítség. Lehet használni gyógyszereket, ám ezt gyógyító és szeretetteljes tanácsadás kell, hogy kísérje.

Sok esetben a családot is be kell vonni a gyógyítási folyamatba.

Kedveseink, ez a jövő társadalmának egy új megértése lesz. Hogy a család egyik tagjának a "problémája" az egész család egyensúlytalansága. Így az egész család gyógyítását és kiegyensúlyozását fogjátok keresni, nemcsak azét az egy tagét, aki az egyensúlytalanság tüneteit mutatja.

Pozitív alternatívák biztosítása, a bizalom és a türelem szerepe

Szülőkként az a szerepetek, miután kezeltétek a krízis fizikai megnyilvánulásait, hogy pozitív alternatívákat kínáljatok, és hogy bízzatok és legyetek türelmesek.

A világ gyorsan változik. Az Indigók számára egyre kényelmesebbé válik. Nemsokára sok Indigónak már nem kell átmennie a krízisen, hogy eldönthesse, hogyan akarja élni az életét. Nektek, szülőknek, gondoskodóknak és tanítóknak engednetek kell, hogy meghozzák saját döntéseiket. Meg fogjátok tanulni, hogy hogyan bátorítsátok őket, hogy döntéseket hozzanak, és hogy hogyan tudjátok támogatni döntéseiket. Segíteni fogtok, hogy fejlesszék belső szenvedélyüket és a bennük élő tüzet, ha ti is felismeritek és meggyógyítjátok belső szenvedélyeteket és tüzeteket.

Ám most tanuljatok meg gyengédek lenni hozzájuk. És türelmesek. Adjátok át a családot érintő szituációt a Szellemnek és az Angyaloknak gyógyításra és kiegyensúlyozásra, és engedjétek, hogy végbemehessen a gyógyulás, hozzon bármit. Meg fogjátok tapasztalni, hogy a családban mindegyikötöknek változtatásokat kell tenni, és újra kell gondolni életeteket. És ha átadtátok gyógyításra a szituációt, akkor bízzatok benne, hogy bekövetkezik a gyógyulás.

Tanuljatok meg együtt élni az Indigó gyermeketekkel a mindennapokban, és ne a jövőjén aggódjatok. Ünnepeljétek a gyógyulását és az eredményeit, még ha ezek csekélyek is ebben az időszakban. Ünnepeljétek a lényüket - és ne állítsatok eléjük olyan követelményeket és kívánságokat, melyeket valószínűleg nem tudnak teljesíteni.

Értsétek meg, hogy ha olyan gyengédek és szeretetteljesek vagytok, amennyire ezt a szituáció engedi, akkor ők is ilyenek lesznek. Engedjétek, hogy a gyengédség, kedvesség és tisztelet része legyen kölcsönös interakcióitoknak. Ha ez az energia megteremtődik, akkor csodák történhetnek. A gyógyulás csodáját fogjátok megtapasztalni a "problémás" Indigótokban. A krízist úgy lehet meggyógyítani, ha elismeritek, hogy azért van jelen, hogy titeket is gyógyítson és tanítson. Mindaz, amit kérünk, kedveseink, az együttműködésetek, és a spirituális vezetőkbe és az angyalokba vetett bizalmatok. Itt vagyunk, hogy segítsünk!

Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile