Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 1
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 926
Online látogató: 1
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48913
Összes látogatók: 115388

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
A TITOK Egyetemes Értelem Meditáció
Kelly Howell: A TITOK Egyetemes Értelem Meditáció

Hunyd be a szemed, és kezdj lélegezni lassan és mélyen. Minden egyes lélegzetvétellel engedd testedet ellazulni és megnyugodni. Lélegezz, és engedd, hogy a szavak és hangok eltompuljanak. A gondolatok, amelyeket rövidesen hallani fogsz, sajátjaiddá válnak. Pozitív gondolatokkal a Jólét, Egészség és Boldogság kimeríthetetlen bőségét vonzod életedbe. Felfedezed, hogy a Benned lévő titkos Erő segít Téged abban, hogy elérj mindent, amit szeretnél, és azzá válj, amivé szeretnél. Szükségtelen, hogy ébren maradj, hiszen mindent, amit hallasz, érzékel majd Értelmed tudatalattija, akkor is, ha elalszol.

Most pedig lazíts, lélegezz, és ismételd Magadban a következő gondolatokat:

„Egy vagyok az Egyetemes Értelemmel. Tudom, hogy ez az Értelem tökéletes. Életem minden dolgát illetően rábízhatom magam. Szellemem tiszta, ahogyan mindig tiszta volt, és ahogyan mindig az is marad. Mélyen bennem az önbizalom, a csend és a nyugalom birodalma van. Egy hely, ahol mindent tudok és mindent értek. Ez az Egyetemes Értelem: Isten, akinek én is része vagyok, aki válaszol nekem, ha kérem. Ez az Egyetemes Értelem minden gondomra tudja a választ. Ebben a pillanatban is válaszok sokasága igyekszik felém. Szükségtelen harcolnom értük. Szükségtelen aggódnom és küzdenem. Ha eljön az idő, minden választ megkapok. Gondjaimat átadom Isten nagyszerű Értelmének. Istennek, aki minden Teremtés forrása. Örömmel engedem el gondjaimat, biztosan tudván, hogy idejében megkapom a helyes válaszokat. A Vonzás Törvénye által minden, ami a munkámhoz és érvényesülésemhez fontos, megérkezik hozzám. Szükségtelen küzdenem, csak hinnem kell. Hitem ereje által minden vágyam beteljesül. Látom az Isteni Intelligencia kezét magam körül, a természet összes csodájában és szépségében. Az Intelligencia, amely mindennek Teremtője, bennem és körülöttem van. Bármikor, bármiben számíthatok segítségére. Testem a Tiszta Szellem megnyilvánulása. Ez a Szellem tökéletes, ennélfogva testem is tökéletes. ”

Élvezem az élet gazdagságát, és életem minden egyes napja folyamatos bizonyítékul szolgál az Univerzum és saját magam erejéről és csodájáról. Öntudatos, nyugodt és magabiztos vagyok. Lényegtelen, milyen akadályok bukkannak fel utam során, elutasítom őket. Az akadályok puszta allúziók. Isten Értelmében, mely bennem és körülöttem van, s mely engem szolgál, lehetetlenek az akadályok és a kellemetlen körülmények.

Egy vagyok az Egyetemes Értelemmel. Tudom, hogy ez az Értelem tökéletes. Életem minden dolgát illetően rábízhatom magam. Az Egyetemes Értelem, a nagy, tudatfeletti Értelem, Isten Értelme számára ismeretlen a nehézség, a korlátozás vagy a hiány. Pusztán azt teremti meg tapasztalatomban, amit hiszek és elfogadok. A nagyszerű valóság jó, és szüntelen megnyilvánul. Amikor szemeimet és érzékeimet megtévesztik a bűn látszólagos körülményei, mélyen magamba nézek, és felemelem gondolataimat az Univerzum tökélyéhez, bőségéhez és szeretetéhez.

A nagyszerű valóság jó, és szüntelen megnyilvánul. Tudom, hogyha tévedek, annak eredménye, hogy elzárom magam az Egyetemes Értelem erejétől. Tudom, hogy az Egyetemes Értelem szüntelen megjeleníti tapasztalatomban mindazt, amit gondolok. A Teremtés Törvénye nagyobb, mint én. Minden gondolatom és általam hitt dolog valósággá válik tapasztalatomban. Gondolataimat rendületlenül a jó dolgokra irányítom. Mindezt gond nélkül teszem, úgy, mintha valamit működésre akarnék bírni. Csak megpihenek a jóban való szemlélődésben, biztosan tudván, hogy minden egy nálam sokkal nagyobb Hatalom kezében nyugszik. Megbízom ebben az Hatalomban. Tökéletes hitem és bizalmam van ebben az Hatalomban. Életem minden dolgát illetően rábízom magam. Elfogadom a jót, és az Univerzum bősége és szeretete az enyém. Tudom és felismerem, hogy egy vagyok mindennel. Tudom, hogy minden forma és körülmény a Végtelen Intelligencia teremtményei. A Végtelen Intelligenciáé, amely bennem és körülöttem van. Tudom, hogy minden létező dolog az elképzelés és a vágy eredménye. Világomat saját gondolataim és meggyőződéseim alakítják. Elutasítom a negatív gondolatokat és a diszharmóniát. Barátaimban, szeretteimben , kollégáimban csak együttműködést és segítőkészséget látok. Tudom, hogy mindenkinek más út van kijelölve küldetése teljesítéséhez. Megértem fontosságát az útkeresésnek, és annak, hogy mindenkit, akit ismerek vagy látok, számításba vegyek. Együttérzést és toleranciát tanúsítok minden és mindenki felé. Tudom, ahogyan másokat segítek, úgy segítek magamon is.

Lehetetlen elbuknom, ha hitem van. Anélkül, hogy bármit is időben vagy helyre korlátozottan kérnék, bízom az Egyetemes Értelemben, s abban, hogy tudása által mindent a számomra megfelelő időben, a megfelelő helyen, igényeimnek megfelelően, a megfelelő módon teljesít.

Minden nap minden pillanata közelebb hozza a megvalósulást életembe. Munkám eszközei már most tökéletesek. A siker, a harmónia és a béke az enyém. Minden élet bennem létezik, szívemben és értelmemben. Létem mélyén az igazság látható, és a világ zaja megszűnik. Az emberiség összes gondolatát látom magam körül, mivel ezek a gondolatok megvalósultak tárgyakká. Bármit, ami ezek közül jó, elfogadok, mivel csak az igazság és a megértés foglalkoztat, amely mindörökké a csodálatosat, a jót és a bőségeset jelenti.

Értelmem könnyedén siklik a tér minden irányába, és ugyanolyan könnyedén tér vissza hozzám azonnal. Én vagyok az Univerzum közepe. Az Egyetemes Értelem megnyilvánult rajtam keresztül. Tudom, hogy életcélom az, hogy minden téren gyarapítsam tudásomat, szeretetemet és egységemet másokkal. Jövőmet isteni kezekbe helyezem, életem minden gondját a nagyszerű, Mindentudó Értelemre bízom, ahol minden lehetséges, anélkül, hogy előírnám Istennek, hogyan valósítsa meg dolgaimat. Teljes bizalmam van abban, hogy minden körülmény, amellyel utam során találkozom, a Tökéletes Terv része, hogy hitem képét fizikai valósággá alakítsa. Ebben a pillanatban is az Univerzum választ keres minden kérésemre. Ahogyan a szívemben hiszem, úgy történik minden. Ez az Élet és a Létezés Törvénye. Mind barátaim, mind ellenségeim nagyszerűek. Mindannyian ugyanannak a hegynek a csúcsát akarjuk elérni, különböző utakon. Isten, aki mindenkit teremtett, mindenkit gazdagnak teremtett. Istennél van minden. Élek. Mert Isten az életerő és az energia. Csak ki kell nyitnom szívemet és értelmemet, és gondolataimat az igazság ösvényére terelnem. Érzem, hogy együtt áramlok az Univerzum erejével, bőségével és szeretetével, amely bennem és körülöttem van. Hallgatom az Univerzum hangját, amint bennem beszél. Ez az igazság hangja, és vezérel utamon. Valahol, mélyen bennem, lelkem tökéletes központjában egy nyugodt Univerzum lüktet, ahol minden törvény és minden dolog világossá válik. Ezen a helyen békét és csöndet találok.

Szívem hangjára ébredek. Behunyom szemem, és érzem az élő és lélegző Univerzumot bennem létezni, és érzem magam benne létezni. Egy vagyok minden emberrel és minden élettel. Az Isteni Törvénnyel együtt haladok. A Teremtés végtelen ereje az enyém. Az enyém, hogy éljek vele, mert bennem van, egy velem és én egy vagyok vele. A válasz a kérdéssel érkezik. Az ösvényt az első lépés világítja meg. Az út azáltal tisztul, hogy nézem, és a cél bennem van, vágyammal együtt. Tudom, hogy az Egyetemes Értelem legmélyebb kívánságát teljesítem, mert magamat az érzékelésbe helyezem, s életem minden lépését bátran és erőteljesen teszem. Hiszen Isten az, aki buzdít engem, és Isten magabiztosan mozgat.

Életem dolgai gondolataim gyermekei, és a ma gondolatai megszülik a holnap gyermekeit. Mindent, ami jó, kívánok magamnak, és mindent, ami negatív, elutasítok. Anélkül váltom valóra vágyaimat, hogy bárkit is károsítanék. Minden, ami az Örökkévaló Létben található, elérhető bárki számára. Csak kérnünk kell, és megadatik. Egybeolvadok a Szeretet végtelen erejével, amely feloldja bennem múltam korlátait és gátlásait, s minden nap egy új születés, egy újabb lépés Istennel való egyesülésem útján.

Keresés nélkül tudok. Küzdelem nélkül irányítok. Itt, az egyedüllétben, a béke és meditáció állapotában csendesen visszahúzódom létem egy mélyebb, külső nyugalmába. A világ visszavonul, míg végül egyedül maradok. Csak én vagyok. Testen, gondolaton, tapasztalaton kívül. Múlt, jelen és jövő nélkül. Csak létezem.

Tudatomon át gondolatok folyama áramlik felém, s megfigyelem őket, anélkül, hogy én gondolnám őket. Tudom, hogy az Egyetemes Értelem küldi őket felém, és nézem, ahogyan megnyilvánulnak. Lelassítom a gondolatok fonalát. Mindet megvizsgálom, aztán elengedem őket, elfogadás vagy elutasítás nélkül. Sorban jönnek a gondolatok, s felteszem magamnak a kérdést: ki az, aki mindezt figyeli? És hallom a választ: „Te vagy, aki mindig is voltál, s aki mindig leszel. Te vagy a megfigyelő.” És megértem. Itt van tehát igazi lényem, mindentől független Szellem. Egy szemlélődő én, aki csak megfigyel, és választ a tudaton átvonuló gondolatok közül. Bármi, amit választok, az enyém, minden, amit elutasítok, távol marad tőlem.

Érzem, ahogyan létem eggyé olvad a nagyszerű Egyetemes Értelemmel, érzékelem a Nagy Szellem jelenlétét. Érzem az örök és visszavonhatatlan köteléket magam és a Teremtés hatalmas, szerető ereje között. Egy vagyok minden Valósággal, Szépséggel, Igazsággal és Szeretettel. Az Egyetemes Értelem végtelen, teremtő ereje bennem él. Gondolataimból az isteni szándéknak megfelelően minden akadályt elhárítok. Nyitott és befogadó vagyok Isten szándékait illetően. Tudom, hogy életem csodálatos és nagyszerű, ha szeretetben nyilvánulok meg. Pozitív ötletek és gondolatok áramolnak felém, és az Egyetemes Értelem ellát engem mindazon eszközökkel, amelyekkel ötleteimet megvalósítom. Tudom, hogy minden dolog az Egyetemes Értelemtől származik, amely végtelen bőséggel bír.

Isten Értelmében lehetetlen a hiány és a korlátozás. Csak hagynom kell, hogy az Egyetemes Értelem kifejezze magát rajtam keresztül, és világom megtelik kreativitással, pozitív eredményekkel és jómóddal. Céljaimmal tisztában vagyok, mivel ezek Isten céljai, aki mindent elér. Bármi legyen is feladatom, szeretettel viszem véghez. Tudom, hogy amikor végrehajtok valamit, azt egy nagyszerű terv szándékai alapján teszem. Magam körül látom a Kölcsönös Csere Törvényét, ahogyan adok, úgy kapok. Felismerem a bőséget és a Jólétet szellemi képességeimben is. Értelmem síkján azzal a teljes bizalommal és bizonyossággal teremtek, hogy tudom, életemben minden gondolatom manifesztálódik. A kellemetlen körülmények megvalósulását elutasítom. Tudatom középpontjában, ahol minden feladatot könnyedén végrehajtok, a Mindenható Igazság áll, ahol örökké a béke uralkodik, ahol minden lehetséges. Az élet olyan utazás, ahol egyesével tesszük meg a lépéseket. Türelmes és bizakodó vagyok, hiszen megingathatatlan hitem van küldetésemben, s ez egyre közelebb visz valódi otthonomhoz, amely a végtelen Szeretet és Jólét otthona. Akaratomat alárendelem az Isteni Akaratnak, tudván, hogy a siker megérkezik hozzám, amint felfedeztem a bennem élő Istent.

Elbúcsúzom az engem körülvevő világtól, és tudatomat a bennem lévő világ felé irányítom. Múltam minden emlékét és jövőm minden nagyszerű képét kizárom tudatomból. Mélyen lelkem legmélyébe vonulok, amely különös megnyugvást jelent. Itt tényként érzékelem a Teremtés folyamatát. Tudatában vagyok annak a Létezésnek, amely minden Létezés forrása. Ez a Halhatatlan Én, ez Isten, ez én vagyok.

Vagyok, mindig is voltam, mindig is leszek. Minden ember és minden dolog, minden tér, minden idő és minden élet itt van, lelkem mélyében. Kisebb a kicsinél, nagyszerűbb a nagyszerűnél, minden összefut és egyesül bennem. Az, amit énemnek gondoltam, csak egy állandóan változó dolog volt életemben. Visszatükrözvén az évszakokat és az idők változását, minden csak egy dolog: megszületik, növekszik és elmúlik. Én független vagyok az időtől és a körülményektől. Én Szellem vagyok, tiszta és örökkévaló, születéstelen, változhatatlan és elmúlhatatlan. Türelmes vagyok, hiszen örökkévaló vagyok. Bölcs vagyok, mert minden tudás bennem van. Gazdag vagyok, mert a Jólétben, amelyet legapróbb sejtemmel is létrehozhatok, lehetetlen a korlátozás. Sikeres vagyok, hiszen csak ki kell gondolnom, és megkapom, amit kérek. Minden sejtemmel szeretek és szeretnek, és én vagyok Minden. Eggyé válok az Egyetemes Értelemmel. Érzékelem a tudatom középpontjában élő varázslatos lényt, és tudom, hogy a bennem élő Isteni Lény én vagyok. Idő és tér elhalványul. Mit számít mindez? Isten vagyok.

A Titok Meditáció letölthető mp3-mas formátumban a weboldalunkról!Keressétek a "letöltések" között a "meditációk" menüpont alatt.

Hozzászólások
#1 | Maya - május 04 2008 08:55:37
Nagyon kellemes ez az oldal.
Smile
#2 | vichy - június 02 2008 22:39:23
A Titok mediáció egy csodálatos dolod:yes:
#3 | illy - június 20 2008 16:37:29
Áldás és köszönet!
#4 | Tunder69 - július 27 2008 09:09:32
Csatlakozom vichy hozzászólásához,én is kiprobáltam és azóta hallgatom minden este, valóban csodállatos a Titok meditáció, nagyon sokat segít nekem!!!:yes:Smile
#5 | vesmiri - április 23 2009 19:37:01
Nagyon tetszik! Grin! Ha az mindenki rájönne a Földön, hogy a legfelsőbb hatalom az Istené, nem tartanánk ott ahol most! Nem lenne ennyi háború, éhínség stb. Ezen a bolygón nem a pénz az úr( ahogy ezt sokan gondoljákSad)Csináltam már hasonló meditációt, komoly változásokra került sor az életemben.:yes:
#6 | vesmiri - május 07 2009 20:33:12
Isten mondta nekem egyszer: Én vagyok a teremtő, a minden, az anyag, az egy!Éreztem a végtelen nyugalmat, és a melegséget a szívemben (ez is ő)Smile
#7 | Flow - november 04 2010 10:24:50
Sziasztok,
Szeretném letölteni a Titok meditációt, de a letöltés gombra kattintva csak meghallgatni tudom, elmenteni nem. Quick time player program instalálva van a gépemen.
Tudna valaki segíteni?
Nagyon köszönöm,
Szép napot mindenkinek Smile
#8 | Remeny - november 06 2010 19:55:55
Heló, ha erre a linkre kattintasz, valószínűleg letölti: http://www.indigo...itacio.mp3 (jobb egérgomb, mentés másként, Firefox-nál, és IE-nél).
#9 | Flow - november 10 2010 14:23:54
Nagyon köszönöm,
Talán segítség lehet másoknak, hogy ha nem működik a jobb egérgombos változat, akkor a fájl menüből kell megnyitni a mentést másként.
Örülök nagyon, még egyszer köszönöm Smile)
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 25% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile