Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 849
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48836
Összes látogatók: 115311

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Auraszínek Jelentése
Mit lehet megtudni az aurából?

Az aura rendkívül bonyolult energia- és információs rendszer. Mint köztudott, az aurának több rétege van. Az aura rétegei rendkívüli módon hatnak egymásra és a fizikai testre. A „minden mindennel összefügg” elv alapján a fizikai testben végbemenő változások változásokat idéznek elő az aurában és annak rétegeiben is. Ezek a változások az auraleképző (a köztudatban aurafényképezőként ismert) készülékkel nyomonkövethetőek.

Az aura kiterjedésének, színárnyalatainak változásából következtetni lehet a fizikai testben, a tudatban, a lélekben végbement változásokra is. Életenergia-színeink, azaz auraszíneink azt tükrözik, hogyan érzékeljük és éljük életünket, és az adott időben milyen valóságot tapasztalunk meg és ezek hogyan hatnak ránk. Azt is mutatja, hogyan dolgozzuk fel a külső hatásokat testileg, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan. Ebből következően egyértelmű, hogy az asztrális és mentális rétegei auránknak a bennünk zajló érzelmi és gondolati változásokkal összhangban átalakulnak, változnak.

A nemzetközileg elismert Max Lüscher svájci pszichológus közvetlen összefüggést talált a különböző archetípusok, illetve pszichológiai minták és a színek között. A színterápia további információkkal szolgál a színminőségek kapcsolatáról bizonyos személyiségjegyekkel, sőt még fizikai funkciókkal is a test különböző területein. Az auraszínek és a személyiségjegyek, illetve tulajdonságok között ugyanolyan kölcsönhatás van, mint az asztrológiában a csillagjegyek és személyiségtípusok között.

A következő aura-alapszínek megközelítő útmutatóul szolgálhatnak az emberi aurák értelmezéséhez. Fontos megemlíteni, hogy ezek csak alapirányok, az auraelemzésnél - a színen kívül - lényeges az aura mérete, formája, a színek tisztasága, az árnyalatok, a sérülések, meghatározóak továbbá a csakrák méretei, színei, változásai, stb.

VÖRÖS

Életerőt, aktivitást, akaratot, szenvedélyességet mutat. Energikus, erőteljes tevékenységet végző, gyakorlatias, szexuális beállítottságú, izgatott, szenvedélyes, érzéki, vágyai által vezérelt, bizakodó, impulzív stimulációnak kitett, erős akaratú, versenyképes, győzni akaró, izgatott, közvetlen egyén jellemzője. A vörös az aurában kifejezhet stresszt, dühöt, haragot, vagy túlhajszoltságot.

NARANCSSÁRGA

A narancs a vörös és a sárga keveréke, ezért a kreatív aktivitás és a gondolkodás kombinációja. Kalandos, testi, kreatív, izgatóan energikus, szereti a fizikai valóságot megélni és ugyanakkor megkérdőjelezni, kíváncsiság, termelékenység a legfőbb jellemzői. A világos narancssárga vidámságra, pozitív gondolkodásra, és élénk képzeletre utal. A sötétebb, barnás narancssárga befolyásoltságra, fáradtságra, féltékenységre, a konkurenciától való félelemre, esetleg dohányzásra utal. A sárgásbarnák legfontosabb jellemzői a tisztán intellektuális és analitikus tulajdonságok, szeretnek szilárd alapot teremteni, közel sem használják a testüket és érzelmeiket olyan gyakran, mint más színszemélyiségek.

SÁRGA

A könnyed életstílus, a derű, az intellektus, az értelem által történő megismerés színe. Kreatív, szuggesztív, gyors észjárású, sugárzó egyéniség, amihez társulhat egoizmus, felszínesség. A világossárga szín vidám kedélyre, spontanitásra és örömteli felismerésekre utal, a sötét árnyalatú, homályossárga jelölhet megerőltetést, irigységet, irányítási vágyat, befolyásolhatóságot, érzelmi bezárkózottságot.

ZÖLD

Az elégedettség, a harmónia, egyensúly színe. Nyitott, barátságos, jó szándékú, együttérzéső, segítőkész, természetet kedvelő egyént jelöl. Az áttetsző, tiszta zöld gyógyításra enged következtetni. A mélyzöld gyakorlatiasságra, rugalmatlanságra vagy anyagi központú gondolkodásra, míg a sötétzöld önző, másokat kihasználni akaró, de az igazi értékeket szemelőtt tartó magatartásra utal.

KÉK

A béke, a felebaráti szeretet, a türelem és az elégedettség színe. Segítőkész, gondoskodó, békés, őszinte, érzékeny, oltalmazó, gondoskodó, nyugodt, odaadás, empátia a legjellemzőbb “kék” tulajdonságok. A homályoskék visszafogottságra, befelé fordulásra, a valóságtól való elmenekülés vágyára, depresszióra utalhat. A türkizkék jó zenei hallásra, jó nyelvérzékre, a zene élvezetére utal.

IDIGÓ

A spiritualitás, a magasabb rendű tudás, az érzékenység színe. Éles elméjű, tiszta, kreatív és önálló, intuitív, belső tudás, magasabb elme, integritás, függetlenség – ez az indigók legjellemzőbb tulajdonsága. Magas mentális tudás, spirituális és intuitív képességek. Sötét, zavaros indigó – szétszórt, zavarodott, antiszociális.

FEHÉR

A mindent befogadás, a tisztaság színe. A fehérek az energia legnagyobb rezgését tükrözik: a fehér fény, az univerzális életerő. A fehér, vagy átlátszó fény maga tulajdonképpen nem szín. A szivárvány minden színének vagy minden színnek a kvintesszenciája. Csendes, érzékeny és békés egyéniségek, tiszta fehér energiájukkal energetikai kaméleonok, és ezért könnyedén veszik fel mások jellemzőit, viselkedésmintáit, érzelmeit és gondolatait.

Az auraszíneknél, akárcsak az asztrológiában a csillagjegyeknél a személyiségtípus jellemzőinek pozitív és negatív aspektusai dominálhatnak az egyének élethelyzeteitől, döntéseitől függően. Rajtunk múlik, hogyan reagálunk különböző szituációkra és hogyan élünk meg élethelyzeteket, lehetőségeket.

Tárczy Zita

Hozzászólások
#1 | Judit61 - október 02 2007 17:05:54
Szia Zita!
Szeretném kiegésziteni,hiszen a legfontosabbról a rózsaszinről nem irtál,pedig az a szeretet szine. Nagyon fontos. Márcsak azért is mert én rózsaszin vagyokSmile és kékSmile
Szép napot!Grin
#2 | lea - május 03 2008 11:19:41
"Az állatokat a Földön a harmadik Teremtő Fiam teremtette. Belső aurájuk a mentális aura, ami vezérli a testépítésüket és ehhez tartozik a mentáltestük. Ezen lehet gyógyítani őket. Az a belső réteg, ami embereknél a szervkivetülés az nincs külön náluk. Középső réteg az akasha. Ehhez az állat lelke kapcsolódik. Ne gondold, hogy az állat lelke egyszerűbb, mint az emberé. Más felépítésű. Egy legkülső héj védi a durva hatásoktól. Ebben elmetest és egyre növekvő lélek van. Ez a lélek mindig ebben a kapszulában növekszik. Addig, amíg ebben elfér, utána minden példány visszaszáll teremtőjébe. Ezt a kapszulát körülveszi és az állatot testében is körülzárja az érzékelési aura. Ezzel tud az állat távoli dolgokat felfogni és egyes állatok ennek birtokában egyik óceánból a másikba társaloghatnak. Nincs külön tudati aurájuk. Ez alkalmas a jelátalakításra és erősítésére is. (...) Előérzetük akasha rétegük és érzékelési rétegük együttes működéséből adódó. (...) Az 5145 életre kötelezettség az állatokra is érvényes. De előfordul, hogy előbb száll vissza, mert hamarabb telítődik a lélekkel a kapszula és az állatok kapszulája is állandó méretű marad minden testet-öltése során. Ha kinövi a lelke a kapszulát, akkor kitörve visszatér teremtőjébe. Ezek a lények a Mindenségem erőforrásai. A legtöbb fajta akkora energiatermelő, hogy csak ők elegendőek lennének ahhoz, hogy folyamatosan növekedjen a Mindenségem.
#3 | lea - május 03 2008 11:20:03
gondoltátok volna?
#4 | illy - június 15 2008 21:59:49
erről nem hallottam eddig
#5 | shadowcat - augusztus 27 2008 22:05:50
huh én se, nagyon érdekes
#6 | vesmiri - május 16 2009 11:59:25
Az én aurám ibolyakék. Kis indigó, rózsaszín és türkiszkék beütéssel.Azt mondta, aki értelmezte és a képet csinálta,gyógyító képességeim vannak. Teljesen meglepődtem. Tud esetleg valaki többet az ibolya színű auráról?
Ez olyan, mint az indigó vagy már mást jelent? Ha tudtok erről többet esetleg, köszi. Puszi mindenkinek!:rolleyes:
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile