Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 932
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48919
Összes látogatók: 115394

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Ki az igazi Isten?
Vallások útvesztője - Ki az igazi Isten?

Ha az igazi Istent keresitek, akkor imáitokat legegyszerűbb, ha a Központi Nagy Nap Arany Fehér Fényéhez címzitek. Minden imánál ugyanis valahova küldesz energiát és valahonnan kapsz energiát. Az pedig komoly eséllyel történik, hogy hiába gondolod Te, hogy Istenhez szólsz, miközben az energiáidat valaki simán eltérítette.

Nem célom, hogy teológiai vitákat folytassak, vagy kezdeményezzek. A site első oldalán ott áll, hogy "ne higyj el semmit, de gondolkozz el mindenen". Persze mondhatják sokan, akik ismernek, hogy nem vagyok sem vallásos, sőt, nem is vagyok megkeresztelve. Igen, ez így nekem jó, mert így lehetőségem van objektív lencsén át szemlélni azokat az eseményeket és információkat, melyek a spirituális csatornákon érkeznek hozzám. Nem hiszek Istenben. Tudom, hogy van Isten.

A spirituális csatornáknak ugyanis van egy komoly tulajdonságuk. Ahogy megrettensz valamitől, vagy elkezdesz félni, a csatornák bezárulnak. Ezek jelzik ugyanis, hogy mire vagy emberileg felkészülve. Ha félelemmel fogadsz egy új információt, mely nem illik addigi világképedbe, akkor a "Fölsőbb Hatalmak" más, földi értelemben sokkal lassabb úton fogják tudatni Veled azt, amit szeretnének. Tehát így olyan lények számára, melyek nem igazán valók a mi környezetünkbe, simán megadatik, hogy azt adagolják be az embereknek, bele a tudatukba, amit csak akarnak.

Mivel az ember természeténél fogva jó, nehezen lehetne itt egy olyan vallást elterjeszteni, mely a gonoszságot hirdeti. Sokkal egyszerűbb nekik az, hogy ha a jó illúzióját adják nekünk ide, közben pedig a háttérben nyugodtan folytatják útjukat saját céljaik felé. Az egész kultúránk ezt tükrözi vissza. Mindenki beszél valamiről nyíltan és viselkedik kifelé valahogy - ahogy azt a külvilág elvárja - és teszi a saját stiklijeit a háttérben. Képmutató világban élünk! Senki nem olyan, mint amilyennek mutatja magát, tisztelet a kivételnek - akik viszont így nagy megpróbáltatásokat vállalnak magukra. Ha őszinte vagy és azt nyíltan ki is mondod, ahelyett, hogy az emberek ezt értékelnék, vérig sértődik az egojuk és utána a bosszú-energiák azok, mellyel meg kell küzdened. Ezért sokan félnek, inkább kerülik a konfliktusokat, hogy ne kerüljenek bajba. És ezért nem lesznek őszinték. Félelemből. Ezért nem is vállalják fel önmagukat. Félelemből. Inkább beállnak a sorba.

A társadalom minden rétegét érintik ezek, kezdve az örömlányoktól (akiket nyíltban mélyen megvetnek, közben ők alig tudják kielégíteni az igényt rájuk) egészen akár az izraeli államelnökig (aki méltóságteljes figura nyíltban, mégis pasi és 'gyarló' ember a háttérben). A pedofil papok, vagy akár a mi politikusaink is ugyanez a cipő. Nálunk a jog mögé bújtak. Bármit megtehetnek, de ha valaki ezt szóvá teszi, akkor feljelentik (jó esetben). Ragaszkodunk olyan dogmákhoz, melyek fölött az idő már rég túlhaladt. A "Fölső Hatalmak" sosem konzerválnak egy állapotot sem, főleg, ha az nem működik, ráadásul a gyakorlatban szinte minden téren ellentétes hatást sugároznak a belső szándékokkal, vágyakkal.

Amikor Istenről, Sátánról beszélünk, valós lényekről van szó. Az sem tisztázott sokak számára, ezek hogy jelennek meg a mi valóságunkban. Egyet elmondhatok: ritkán úgy, hogy "na itt vagyok". Ezeket hívják csodáknak. Amire hatással vannak, azok a különféle kollektív tudatoktól kezdve egészen az egyéni tudatig. Sokféle csatorát használva. Mindegyikünk akkor is kapcsolatban van Istennel, amikor a Földön tombol Sátán uralma. Mert ez is a "játékhoz" tartozik. Mondok egy extrémül modern példát:

Ha egy PC-n belül csinálok egy Sátán alkönyvtárat és abba pakolok mindent, ami csak a gépemen van, akkor alulról minden úgy fog kinézni, mintha ez Sátán gépe lenne. Azonban fölülről ez Isten gépe, csak van egy Sátán nevű alkönyvtár, melyben a gépen található tartalmak vannak. Ha ez a Sátán alkönyvtár létrehoz maga alatt egy Isten alkönyvtárat és oda pakol mindent, akkor vagyok a legközelebb ahhoz, hogy érzékeltessem, milyen világban is élünk mi. Ettől Isten még létezik bennünk, csak lehet hogy erősen kíváncsi arra, ilyen közegben ki hogy muzsikál.

Ezért ha valaki egyből az említett PC gyökérkönyvtárát keresné, hogy kikerülje a nem kívánatos hatásokat, akkor a legcélszerűbb, ha a Központi Nagy Nap Arany Fehér Fényét keresi. Persze nem ez az egyedüli csatorna, mert lehet, hogy sokan nem képesek felfogni vagy feldolgozni azt, hogy valójában fénylények vagyunk. Ilyenkor érdemes, a még Földön megtalálható tiszta csatornákhoz nyúlni, a legegyszerűbb, ha Buddhához imátkoztok. Vagy Jézushoz, Mohamedhez. Ők továbbítják imáitokat oda, ahová szükséges.

Az egyistenhitnek a Földön nagy szerepe van. Univerzális viszonylatban a legfejlettebb társadalmakban (amitől mi igencsak messze vagyunk még) található ez így meg. Mindenhol Istenek vannak, akik az angyali hierarchia isten fokozatában léteznek. Ők is "játszanak", mint ahogy azt tették a Földön a monoteista vallások elterjedése előtt. Az egyistenhit jól jön a Sátánnak, ha egyeduralmat kíván. Ezért van az, hogy csak a legfejlettebb társadalmak képesek arra, hogy "merjenek" egyistenhívők lenni. Erre a tapasztalatra azonban az emberiségnek szüksége van, hogy megtanulja a leckét és így rögzüljön a kollektív tudatba.

Isten egyébként nem hímnemű vagy nőnemű. Hímnemű ÉS nőnemű, ezért van az, hogy bizonyos régi vallásokban még nyomokban felfedezhető az, hogy az imákat "Az Isten-Istennő"-höz címzik. Isten a teljes és tökéletes, egysége a különféle személyiség-aspektusoknak és -töredékeknek. Ahogy haladunk lefelé a könytárakban, az úgy válik szivárványszerűen szét, és a különféle személyiség-aspektusok, -töredékek önálló személyiséggé válnak és elindulnak saját fejlődési pályájukon. Így vagyunk mi, mindannyian Isten részei. Hogy azok, akik önmagukban elérik Isten teljességét, önmaguk is Istenné váljanak. Így "osztódhatnak" a fénylények szerintem.

Tisztázni érdemes még néhány dolgot a végén, mivel a Sátán ügyes PR-tevékenységet folytatott, szinte mindenki nevével visszaélt. Még azt is megtette, hogy a saját nevével is visszaéletett. Úgy mondom, hogy érthető legyen: Istennek van két fia (meg két lánya). Mivel Isten teljessége nagy, így a két fiú (és lány) teljessége is az. Az egyik képviseli személyiségének a pozitív, a másik a negatív aspektusait. Ez az egy gyökerű jó-rossz kapcsolat, melyről ezen a weboldalon elég kiemelt szinten foglalkozom. Mellesleg Sátánnak nehezebb a dolga, mert valljuk be, sokkal könnyebb csak a jót bevállalni, mint a rosszat, aminek az a célja, hogy a jó felé lökje az embert, ha szükséges.

Példa: a legszívesebben én a Hawaii-szegeteken buliznék és hagynám, hogy 6 nő kényeztessen. Ez még megtörténhet, ha elérem azt a szellemi szintet. Mivel eddig nem értem el, ezért csupa olyan dolog jött az életembe, hogy pl. keressem meg arra a választ, miért nem nőhegyek között bulizom épp? Miért nincs pénzem? Miért nem megy a cégem úgy, ahogy szeretném? Miért nem ....? Miért nem....? És szép lassan kiderül, hogy ezek a körülmények azok, amik engem arra sarkalltak, hogy válaszokat találjak. Az pedig már csakis tőlem függött és függ, meddig vagyok hajlandó elmenni ezekért a válaszokért. Minden kérdésre választ kapok, ami csak felmerül, egy féltétele van: meg kell értenem. Ha megértettem, kinyílik egy kis ajtó és máris más, magasabb látószögből nézek rá mindenre. Sokmindent pedig - a látószög váltása miatt - már egyenesen az ellenkezőkének látok, mint előtte. Így jutottam el olyan világokba, eltérő frekvencián működő univerzumokba, melyekről nem beszélhetek, csak azoknak, akiknek beszélnem kell róla. Ez a fejlődés és ezért beszélhetünk mindig és mindenkor a JELEN IGAZSÁGÁRÓL. Mert valamit igazságnak látni lehet, hogy csak annyi: nincs még elég információ. Ezért legyetek mindenkor és mindenben rugalmasak. Amit itt leírok is csak a jelen igazsága, az enyém. Aminek semmi más célja nincs, mint útjelző táblákat letenni másoknak a saját világképük kialakításához és NEM AZ, hogy bármilyen stabil elméleti anyagot adjon bázisként valami szektához.

Felejtsétek el azt, hogy egyedül vagyunk a világmindenségben. A mi Istenünk is csak egy szint az Isteni Hierarchiában. Méghozzá nem is magas szint. Nem volt rá szükség, hogy az legyen. Sátán nem akart ennél nagyobb hatalmat, elég volt neki eljátszani egy roppant kozervatív, bosszúálló, haragos és kegyetlen, mégis szerető Istent. Most viszont Isten a legmagasabb szinten foglalkozik velünk, pont azért, mert Sátánnak sikerült Luciferen keresztül elérnie azt, hogy egyistenhit alakuljon ki a Földön. Ergo: visszaélt a nevével. Szinte mindenki nevével sikerült ez. Sátán a mi szemünkben maga a megtestesült gonosz, pedig köze sincs hozzá. Krisztus pedig Úr lett a szemünkben, ami megint csak igen távol áll tőle. Lucifer pedig - aki a legfényesebben világító angyal - és a neve "Fénypont", bevállalta azt, hogy az emberiséget megajándékozza egy tapasztalattal, mely fejlődésében segíti.

Ti is az emberiséget segítsétek és szolgáljátok, ne a gurut (mestert, papot, stb.) - ha irányba akartok állni!

Hozzászólások
#1 | illy - június 18 2008 17:42:12
szerintem Isten egy van, szerencsére van azonban sok hozzá vezető út
#2 | illy - június 18 2008 17:43:09
így senki sem mondhatja, hogy az ő útja az egyedüli, vagy a legjobb
#3 | shadowcat - augusztus 27 2008 20:54:48
Szerintem Isten mindenképp olyan, ahogy az ember elképzeli. Merthát a képzeletnek ugyebár teremtő ereje van. Isten talán nem is egy közvetlen személy, inkább valami energia lehet, illetve valami tulajdonság, ami mindnyájunkban megvan, csak fel kell fedezni illetve ki kell fejleszteni magunkban. Sajnos, sokan vannak, akik a saját érveikkel próbálnak meggyőzni, hogy az a helyes, amit ők hisznek(vegyük példának mondjuk Jehova Tanúit). De az ilyen felfogás nagyon is téves, ahogy te mondtad, sok Istenhez vezető út van. Fölösleges vitázni azon, hogy melyik az igazi vallás, mert látjuk, ez csak ahhoz vezet, hogy jól összezavarodunk. Így is elég nagy a "káosz".
#4 | sofi - augusztus 30 2010 15:36:32
Tökéletesnek tartom Isten jellemzését.
Az "valóság" pedig azért képlékeny dolog, mert mi mindannyian a figyelmünkkel és az akaratunkkal alakítjuk a valóságot. Vannak nagyon erösek köztünk, akik a tudatukkal teljesen át tudják alakítani a valóságotokat, úgy ahogy ök elképzelik. Ti látjátok mi történik, egymásra is megharagudhattok ha valami nem úgy alakul, pedig egy teljesen kívülálló valaki alakította az eseményeket, aki lehet hogy csak 1O méterre állt töletek. Én felismerem öket. És nem alakítom ilyen formán a valóságot, de meg tudom állítani öket. Sokáig kérdezgettem magamtól, hogy ha ekkora hatalmuk van, miért a "rosszra" használják. Rájöttem végül. Egyrészt szórakoztatja öket, másrész a saját hasznukra fordítják a tudást. Egy jó tanácsom lenne mindenkinek, amit a szemetekkel láttok csupa illuzio. Ha látók lesztek valamilyen szinten és lehullik a lepel, magatok is meglepödtök majd hogy müködik a világ. Én még mindig úgy gondolom érdemes hunek lenni önmagunkhoz, ez a világ egy látszatvilág, szinte semmi nem az aminek látszik. Jónak lenni annyit tesz, nem ártani másoknak, nem kell azt sem hagyni, hogy mások félresöpörjenek. De mindig pròbáljuk megérteni a másik indittatásait, szem elött tartva a saját érdekeinket.
Sok sikert az élet nevu játékhoz!
#5 | Grabow - február 15 2011 14:50:38
- Mondd meg - kezdte az ateista -, van-e valójában Isten?
A Mester ezt mondta:
- Ha azt akarod, hogy igazán őszinte legyek hozzád, akkor nem válaszolok.
Később a tanítványok követelték, hogy a Mester megmondja, miért nem válaszolt.
- Azért nem, mert a kérdést nem lehet megválaszolni - mondta a Mester.
- Ateista lennél te is?
- Dehogy vagyok. Az ateista abba a hibába esik, hogy tagadja azt, amiről semmit sem lehet mondani.
Miután egy kis szünetet tartott, hogy leülepedjen, amit addig mondott, még hozzátette:
- Az istenhívő pedig abba, hogy állítja azt.
ShockWinkGrin
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 25% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 50% [2 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 25% [1 szavazat]
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile