Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 888
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48875
Összes látogatók: 115350

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Indigógyerek, Kristálygyerek Cikkek » A Kristálygyerekek természettel, állatokkal és kövekkel való kapcsolata
A Kristálygyerekek természettel, állatokkal és kövekkel való kapcsolata
A KRISTÁLYGYEREKEK TERMÉSZETTEL, ÁLLATOKKAL ÉS KÖVEKKEL VALÓ KAPCSOLATA

Amennyire úgy tűnik, hogy a kristály gyerekek más bolygókról vagy birodalmakból származnak, ugyanolyan szoros összekötte­tésben állnak a Földdel, a természettel és az állatokkal. Ezek a gyerekek inkább játszanának kint a fák, sziklák, virágok és vizek körül, mint bárhol máshol. Néhány szülőnek ténylegesen gondot okoz, hogy hogyan tartsák bent a házban a gyerekeket. Más szü­lők szerint azonban, ha kristály gyerekük rosszkedvű, egy kirán­dulás azonnal megoldással szolgál a bajra. Mint apró "Szent Ferencek", ezek a gyermekek olyan tisztaságot sugároznak ma­gukból, hogy az állatok megbíznak bennük. Képzeld el a virágo­kat, a madarakat és a napot, miközben örömmel énekelnek - ilyen boldogság egy boldog kristály gyermek közelében lenni.

Négy lábú barátok

Ahogy a zene képes megszelídíteni a vadállatokat, a kristály gyerekek is épp olyan hipnotikus erővel hatnak az állatokra. Ahogy már korábban is említettem, birkózhatnak nagytestű kutyákkal és macskákkal, nem sérülnek meg mégsem. Az állatok érzékelik azt, hogy ezeknek a gyerekeknek ártatlan a lelkük. Az állatok és a kristály gyerekek a szeretet hullámhosszán tudnak egymással kommunikálni, és tökéletesen megértik egymást.
Leah, már most tizenöt hónaposan mély barátságba került a család háziállataival. Édesanyja, Cynthia szerint Leah legjobb barátja Yogi, a kutyájuk. Cynthia azt meséli, hogy "Leah akkor állt fel magától, amikor Yogiba kapaszkodott. Aztán Yogi elsé­tált, és Leah saját magától állt a lábán. Ez csodálatos, mivel a legtöbb állat hagyta, hogy megérintse őket, vagy nyúzza, gyö­möszölje őket. Ez varázslat. Az állatok tisztelik őt!"
A hároméves Abbie hasonlóképpen bűvöli el az állatokat. Édesanyja, Andrea így beszél erről: "Gyakran látom, hogy a ku­tyáinkkal, macskáinkkal együtt üldögél, csak tartja rajtuk a ke­zét, közben nem beszél hozzájuk. Ez akár percekig is tarthat. Úgy tűnik, hogy megnyugtatja az állatokat."
A tizennyolc hónapos Isabella már kétszer úszott vad delfi­nekkel a hawaii Konában. Édesanyja, Phillipa azt mondja, hogy mindkét alkalommal nagy hatással volt a kislány a delfinekre. "A delfinek egyenesen odajöttek hozzá, alámerültek, és aztán újra meg újra visszajöttek."
A vad- és a háziállatokat egyaránt elbűvölik a kristály gye­rekek, megérzik ezeknek a különleges fiataloknak a becsületes­ségét. Amikor Pam elvitte a tizennyolc hónapos kislányát az állatkertbe, az állatok megbámulták a kislányt, ahelyett, hogy ez fordítva történt volna!
Egy anyagorillának az állatkertben éppen egy Hannah életko­rú bébije volt. Pam azt meséli: "A gorilla és én mindketten szop­tattunk, és én rendkívül közel éreztem őt magamhoz. Az anya­gorilla észrevette Hannah-t, odasétált ahhoz az üveghez, mely elválasztotta őket tőlünk. A gorilla és Hannah szeretettel nézték egymást. Aztán a gorilla rám nézett, lágyan az üvegre tette a mancsát, pont az arcom mellett. Odatettem én is a kezemet. Hihetetlen kapocs volt akkor közöttünk, annyira vonzódott Hannah-hoz."
Végül, Hannah és Pam búcsút mondtak új barátjuknak, és el­sétáltak oda, ahol az oroszlánok vannak. Anya és lánya az üve­gen keresztül bámulták oroszlánokat. Pam így emlékszik: "Az egyik oroszlán hirtelen felfigyelt valamire. Felkelt, odament, tel­jesen a hatása alatt volt annak a valaminek, ami az üvegfal má­sik oldalán volt. Nagyon koncentrált és elszánt volt. Megnéz­tem, hogy mi keltette fel az érdeklődését, és a lányom volt az! Egymással szemben álltak, az üvegfal elválasztotta őket, de mégis teljes volt köztük a kapcsolat. Teljesen Hannah hatása alá került. Olyan volt, mintha Hannah volna az állatkert szenzáció­ja, nem az állatok. A látvány hatalmas tömeget odavonzott, és mindenki azon tűnődött, hogy mi lehet olyan különleges ezen a lányon, aki teljes mértékben hatása alá vonta ezt a szépséges nőstényoroszlánt."

Empátia a természet iránt

Amellett, hogy az állatokkal barátkoznak, a kristály gyerekek má­sik fő tulajdonsága az a mélységes empátia, mellyel a tennészet iránt viseltetnek. A kristály gyerekek érzik az állatok, a bogarak és a növé­nyek érzéseit. Hangot adnak a természetnek, és arra emlékeztetnek bennünket, hogy mindenkinek és mindennek vannak érzéseik.
Andrea azt meséli, hogy hároméves kislánya, Abbie nem hagyja, hogy bárki eltaposson egy rovart, még a nagy, rémisztő pókokat sem. "Isten alkotta őket", mondja Abbie azoknak a fel­nőtteknek, akik rá akarnak egy bogárra taposni. Gyakran úgy gondolunk a bogarakra, mint a kisfiúk felségterületére, holott a leány kristály gyerekek sem tesznek különbséget természetben található barátaik között. Olyannyira szeretik a bogarakat, mint bármely más teremtményt.
Amikor a hatéves Róbert szülei a hátsó udvarba építettek egy medencét, két fűzfát ki kellett vágni. Amint Róbert meglátta a láncfűrészt, a fákhoz szaladt, mindegyiket átölelte, és megsirat­ta őket.
A hétéves Chad totyogó korától empátiával viseltetik a ter­mészet iránt. Egyszer, amikor egy levél leesett egy fáról, Chad így szólt édesanyjához: "Ez a szegény levél, lehullott a fáról, el­hagyta a családját!"
Amikor gyíkok másztak be a családi házba, a hétéves Liam óvatosan megfogta őket, és kivitte őket. Amint ezzel foglalatos­kodott, ilyeneket mondott a gyíkoknak: "Haza kell mennetek, a gyerekeitek várnak benneteket", vagy: "Ki kell mennetek, és sze­reznetek ennivalót; tudom, hogy éhesek vagytok." Liam édes­anyja azt mondja, hogy kisfia tudta, mit gondolnak, és hogyan éreznek a gyíkok. Azt mondta nekik, hogy ne féljenek, és azok
hallgattak rá.
Egyszer valaki letépett egy szál virágot, és odaadta a kétéves Crystalnak, aki erre nagyon dühös lett. Crystal odament a virág tövéhez, amely még mindig ott volt a földben, és megpróbálta
visszailleszteni a virágot.
Az ötéves Alice imádja a virágokat, és nagyon kiborul, amikor édesanyja megmetszi a növényeket, vagy leszedi az elszáradó vagy száradásnak indult leveleket vagy virágokat.
A hatéves Isaac egy csiszolt követ mutatott a nagymamájá­nak, Laurának, amelyet a kezében tartott. Isaac elmagyarázta, hogy a követ az útról vette fel, mert nem akarta, hogy átmenje­nek rajta az autók.
A hároméves Zoey átöleli a fákat, és megpuszilja az elszáradt vagy sérült leveleket.

A fenséges szabad levegő

A nyitott szívű kristály gyerekek esetében nem meglepő, hogy szeretnek kint időzni a természetben, állatok, növények közt, a szabad levegőn. A kristály gyerekek sokkal többre értékelik a ter­mészetes szépséget, mint a mesterséges dolgokat.
Például, szeretik levetni a ruháikat, a földbe ásni, és megfi­gyelni a hangya kolóniákat. A kristály gyerekek a természet rész­leteiben találják meg a szépséget, és hosszú időket töltenek el azzal, hogy bámulják, ahogyan a szél a növényeket borzolja.
Conchita azt meséli, hogy húszhónapos kisfia, Nathan egy igazi természetimádó. "Minden ajtót be kell zárnunk, hogy bent tarthassuk. Amikor csak teheti, ruhátlanul szeret lenni a termé­szet lágy ölén. Szeret játszani a vízben, összekeverni azt piszok­kal és megenni."
Az egyik magyarázata annak, hogy a kristály gyerekek miért szeretik annyira a természetet az, hogy kommunikálnak az álla­tokkal és a növényekkel. Magda azt meséli, hogy négyéves kislá­nya, Taylor megállás nélkül beszél a virágokhoz. "Taylor elmond­ja a virágoknak, hogy mennyire szépnek találja őket. Beszélget a kicsi bogarakkal is, és megpróbálja megvigasztalni őket."
A kristály gyerekek a természet varázsára tanítanak bennün­ket, és azt tudatosítják bennünk, hogy minden élő. Shawn és Keli Carpenter arról számolnak be, hogy a hároméves Corbin nevű fiuk figyelemreméltó kapcsolatban áll a fákkal. "Corbin el­mondja, hogy mit mondanak, mit éreznek, és mit csinálnak a fák. Odafigyel minden élőnek a lelkére, tud beszélni a madarak­kal, halakkal, növényekkel, rovarokkal és a sziklákkal, a fákkal a legszorosabb azonban a kapcsolata."
Amikor a négyéves Colin egyik nap sétálni ment az édesany­jával, egyszer csak megállt, felnézett egy fára, és nekidőlt. Colin sóhajtott egyet, és így szólt: "Mama, érzem a fa szeretetét; ér­zem a szíve dobbanását."
A természetben való időtöltés kitűnő hangulatjavító min­denki számára, beleértve a kristály gyerekeket is. Amanda azt meséli, hogy ha tizennégy hónapos kislánya elkezd nyafogni, mindössze annyit kell tennie, hogy kivigye levegőzni. "Abban a pillanatban boldog és békés lesz, csupán attól, hogy a füvön sétálgat és felszed egy kis sarat."
Ezeknek a gyermekeknek a szórakoztatásához nincs szükség semmiféle bonyolult konstrukciójú játékra. Csak ki kell őket vinni a természetbe, és ők mozdulatlanul figyelik a zizegő leve­leket, a pókokat és a madarakat. A tizenkét hónapos Rihana hisztis lesz, ha túl sok időt tölt a négy fal között. Rihana édes­anyja arról számol be, hogy a kislányt végtelenül elbűvöli, ha megérintheti a fákat, érezheti a füvet, és kergetheti a leveleket. Még az idősebb kristály gyerekek is többre értékelik a termé­szetet, mint az ember által készített játékokat. A hatéves Haley rendet akart tenni a szobájában, meg akart szabadulni azoktól a játékoktól, amelyekkel nem játszott. így kiárusította őket a család garázsában. Haley-nek és húgának 192 dollár haszna származott a kiárusításból. Ahelyett, hogy több játékot vásárol­tak volna, vettek egy vörös juharfát a család hátsó udvarára. A szabadban eltöltött idő iránti rajongásuknak köszönhetően
nem véletlen, hogy a kristály gyerekek már fiatal korukban szoros kapcsolatot alakítanak ki a természettel. Többségük a Földanyát védelmezi. Például, az ötéves Nicky állandóan arra fi­gyelmezteti az édesanyját, hogy ne pocsékolja a vizet. Annak is tudatában van, hogy az elektromosság milyen hatással van a ter­mészetre. Nicky lekapcsolja a villanyt, amikor kimegy a szobá­ból, és addig nem kapcsolja fel, amíg a nap le nem megy.

Kristályok és Kövek

Az is találó, hogy a kristály gyerekeket mennyire elbűvölik a kristályok és a kövek. Az életerő-energiára nagyon érzékenyek. Ezek a gyermekek tudják, hogy az ásványok világa éppúgy élet­teli, mint Isten többi teremtménye. Egy kristály gyerek érdeklő­dését és szeretetét egy szép szikla képződése éppúgy kivívja, mint egy személy vagy épp egy állat.
Amikor a hároméves Victoria édesapjával és nagymamájával elmentek a dél-kaliforniai mareográfra, igazán elemében volt! Az óceán szikláihoz szorította fülét, mindegyikkel külön beszélt, és hallgatta őket. A nagymama így számol be erről: "Tö­meget vonzott oda, hiszen mindenki számára egyértelmű volt, hogy Victoria a kövekkel beszélget."

mareográf: Vízszintíró: A tenger szintváltozásait mérő és feljegyző önműködő készülék, mellyel a mé­réseket hajáról vagy parti megfigyelőállomásokról végzik. (Természettudományi Lexikon, Akadémiai Kiadó, Budapest, 1989, 17. kötet)

A kristályköveket régóta használják a spirituális ceremóniák alkalmával és gyógyításra, hogy irányítsák és megsokszorozzák az isteni energiát. A kvarckristályokat szintén alkalmazzák az elektronikában, például rádiók, órák esetében azért, hogy növel­jék elektronikus jeleiket. Egyeseknek meggyőződése, hogy az ősi civilizációk kristályokat használtak a szállításhoz és világítás­hoz. Arról is születtek elméletek, hogy a frigyláda is örökéletű energiával átitatott kristályokat tartalmazott.
A kristály gyerekek érzékelik a kristályok által kibocsátott im­pulzusokat, és nagyra becsülik a kristályok mágikus tulajdonsá­gait és erejét. Ezeknek a gyerekeknek a nagy része intuitív mó­don tudja, mindenféle előzetes gyakorlat nélkül, hogy hogyan kell gyógyítani a kristályokkal.
Carri Lineberry a négyéves Shailyn, és a hároméves Maia édesanyja. Carri azt mondja, hogy mindkét kislány szívesen ke­zeli a kristály-gyűjteményüket. Nagyon sokszor adtak már szá­mot arról, hogy tisztában vannak ezeknek a köveknek az erejével.
Például Maia egy ametisztet tart az ágya alatt. Carri azt mondja: "Egyik nap megtaláltam, és eltettem onnan. Maia azonnal észrevette, hogy eltűnt, visszatette oda, velem pedig közölte, hogy annak ott a helye."
Egy másik alkalommal, Shailyn bemászott az ágyba. Shailyn látott egy rózsakvarc kristályt édesanyja éjjeliszekrényén, és a kezébe vette. Carri így emlékszik vissza: "Épp akkor vettem azt a kristályt, és Shailynnek erről nem volt tudomása."
Shailyn a kristályt Carri homlokának a közepére helyezte, és így szólt: "Mami, ezzel embereket lehet gyógyítani. Tudod, ez­zel műtéteket lehet végezni." Shailyn tovább rakosgatta a követ Carri különböző testrészeire, olyan határozottsággal, ahogyan egy avatott energiával gyógyító dolgozik.
Carri végül megkérdezte Shailynt, hogy hol tanulta a kris­tállyal való gyógyítást, mire a kislány tárgyilagosan azt felelte: "Jézustól".
Carri emlékszik, hogy a szoba energiája hihetetlenül csendes és nyugodt volt. "Libabőrös lettem, és sohasem felejtem el azt reggelt, egy másik időbe és térbe pillantottam be."
Judy Springer kisfia, Isaac szintén megmagyarázhatatlan tu­dással rendelkezik a kristályokat illetően. Egyszer például, Isaac váratlanul azt mondta: „Tudod a kristályok kifáradnak, ha túl so­káig tartjuk őket bent a házban. Ebben az esetben hosszú­hosszú időre ki kell tennünk őket a házból, a szabadba."
Néhány kristály gyerek az angyaloktól és a vezetőktől kap ta­nácsot a kristályok használatát illetően. Vannak olyan kristály gyerekek is, akik előző életükből szedik össze az információkat.
Stephen és Karén Williams azt mondja: "Ötéves kislányunk, Sabrina hirtelen kezdett el érdeklődni a kristályok iránt. Gyor­san megtanulta a kristályok fajtáit. Most már segít nekünk kivá­lasztani, mely kristályokat vegyük meg."
Egy este Sabrina közölte, hogy kristállyal való gyógyításra van szüksége. Miután kiválasztott néhány kristályt, édesanyja el­kezdte tanítani az emberi test csakrarendszcréről. Karen éppen azon volt, hogy elmagyarázza, hogyan kell a kristályokat az em­beri testre helyezni, amikor Sabrina így szólt: "Mami, tudom, hogy hová kell őket tenni, csináltam már azelőtt", és öngyógyí­tás céljából a testére helyezte a kristályokat. Karen azt mondja, hogy az, ahogy a kislány a kristályokkal bánt, meggyőzte őt azon az estén arról, hogy Sabrina kristályokkal való kapcsolata régeb­bi időkre nyúlik vissza.
A kristály gyerekek régi életekhez való kapcsolódása is talán egy magyarázata annak, hogy miért vonzódnak annyira az idő által kipróbált gyógyító eszközökhöz, mint például a kristályok­hoz, labirintusokhoz és gyógyító kerekekhez.
Egy hatéves gyermek a minap tett tanúbizonyságot a gyógyí­tó kerekekről való tudásáról. Carolyn azt meséli, hogy éppen a füvet nyírta, amikor kislánya, Haley szólt, hogy édesanyja nézze meg azt a meditációs helyet, amit kialakított. Haley szobájában édesanyja azt láthatta, hogy Haley a takarókat odaerősítette a bútorokhoz, hogy egy szent helyet alakítson ki. Középre Haley a kristályait helyezte el, valamint különleges köveket is kirakott kör alakban. Haley elmagyarázta az édesanyjának, hogy a kör kö­zepén ült, és meditált.
Carolyn így emlékszik: "A szoba nagyon békés volt, és a szent kör gyönyörű. Néhány éjszakával később Haley megkérdezte, hogy nem ülnék-e le vele a kör közepébe, és mindent elmesélt a gyógyításról. Megosztotta velem a kör jelentőségét, és egy kvarc­kristályt adott a kezembe, és aztán azt mondta, hogy tegyem a szívem közelébe. Aztán felkelt, és angyalokat idézett meg a kör köré, és Raphael arkangyalt is meghívta. Egy kicsi szív alakú ró­zsakvarcot helyezett oda, ahol Raphael arkangyalt látta, így a szerető, gyógyító energia előttünk volt. Haley tudta, mit csinál - hihetetlen volt!"
Még ha gyermeked nem is vezet gyógyító ceremóniákat a kristályokkal, attól még vonzódik a mágikus kövekhez. Mary Marshall mesélte nekem, hogy négyéves kisfia annyira szereti a kristályokat, hogy állandóan magánál hordja őket, és még velük is alszik. Mary azt meséli, hogy "az iskolai előkészítőben volt, és egy iskolai feladathoz olyan valamit kellett vinnie az iskolába, melynek a neve 'C'-vel kezdődik. Úgy döntött, hogy kristályokat (angolul: crystal) visz."
Petra azt meséli, hogy amikor hároméves kislányának, Julie­nak alvási problémái akadtak, a kristályok segítettek rajta. Petra úgy emlékszik, hogy Julie hirtelen nem akart egyedül aludni az éjszaka, és ötször-hatszor felébredt. Végül Julie elbeszélgetett a kislánnyal, és megtudta, hogy szellemeket lát a szobában.
Petra úgy orvosolta a problémát, hogy egy éjszakai rituálét szervezett. Petra most szeretettel kitessékeli a szellemeket a szo­bából, aztán pedig egy rózsakvarcot és ametisztet9 helyez Julie ágyába, valamint kvarckristályt az ablakpárkányra. Ez távol tartja a nem kívánt látogatókat, és most már Julie végigalussza az éjszakát.
Egy másik édesanya is úgy találta, hogy fia a kristályoknak kö­szönhetően jobban alszik. Laura Hills, egy hivatásos lélekgyó­gyász belső sugallatra kisfia szobájába kristály-energia rácsot készített. Egy hematit kristályt helyezett a hálószobának pon­tosan a közepére, valamint rodokrozit kristályokat a szoba min­den egyes sarkába. Laura azután elképzelt egy energiarácsot, a kristályok közötti energiaáramlással, amely középen a hematit kristály felett összpontosult. Aztán azt kérte, hogy egy éteri tükröt "építsenek" a piramis tetején keresztül, hogy felfelé elvezesse a negatív energiát a szobából. Ezek után, Laura megidézte a gyermek angyalait, és arra kérte őket, hogy vi­gyázzanak a kisfiúra.
Laura azt mondja, hogy gyermekei most már gyorsabban al­szanak el, és átalusszák az éjszakát. így emlékszik: "Miután el­készítettük az energiarácsot, a szoba hőmérséklete megemelke­dett. Ennek oka az volt, hogy a rács nagy mennyiségű pozitív energiát hozott létre!"

Használati útmutató a kristályok használatához

Mivel néhány kristály gyermek szimbiózisban él a kristályok­kal, talán többet akarsz nekik mesélni ezekről az elbűvölő kövek­ről. Kristályokat lehet vásárolni a metafizikus könyvárusító helye­ken, kristályokat forgalmazó boltokban és drágakő kiállításokon. És ne feledkezz meg arról, hogy a természetes kristályoknak na­gyobb az energiakibocsátása, mint a kézzel megmunkáltaknak.
Connie Barrett, aki évek óta kristályokat árusít, azt javasolja, hogy hagyjuk, hogy a gyermekek maguknak válasszák ki a kristá­lyokat. "Sok esetben" - mondja - "a gyermekek pontosan tud­ják, hogy melyek azok a kristályok, melyek megnyugtatják őket."
Connie a következőket meséli: "Egy alkalommal egy anya és a kis­fia jött be a boltba. Az édesanya elkezdte sorolni, hogy mi baja van a gyermeknek, mialatt a kisfiú próbálta elmondani neki, hogy már megtalálta azt a kristályt, amelyre szüksége van. Az édesanya végül odafordult hozzá, és így szólt: "Csöndben maradnál egy percre? Arról kérdezem a nénit, hogy melyik kő lenne a legjobb az asztmádra."
Megkértem, hogy mutassák meg azt a kristályt, amit a kisfiú választott. Egy rodokrozitot mutatott nekem, egy követ, amelyről úgy tartják, hogy segít megnyugtatni a solar plexus izmait, és amelyet asztma esetén ajánlanak. Megmondtam az anyukának, hogy kisfia nagyszerű érzékkel választotta ki azt a kristályt, amelyre szüksége van."
A gyermekek ráéreznek arra, hogy melyik az a kristály, amely­re nekik szükségük van. Ez nem azt jelenti, hogy ne adhatnánk nekik olyan kristályokat, amelyekről azt gondoljuk, hogy tetsze­ne nekik. Valószínűleg bármilyen kristályt szívesen fogadnak.
Ha a gyermek még nagyon kicsi, ne felejtsd el, hogy a pici méretű köveket lenyelheti. Kisbabákat ne hagyj magukra a kris­tályokkal, és ne is hagyd azokat közel hozzájuk. Vagy végy egy nagy méretű kristályt sima élekkel, így a baba nem tudja beven­ni a szájába azt, és nem sérülnek meg az éles élektől sem.
Connie kiemeli a fontosságát annak, hogy hagyjuk, hogy a gyermekek kiválasszák maguknak a megfelelő kristályokat. Van­nak bizonyos kristályok, amelyeket gyermekek gyógyítására le­het használni.

Rémálmok / álmatlanság: ametiszt - helyezd a gyermek éjjeli­szekrényére vagy a párnája alá.
Szívfájdalom: rózsakvarc - helyezd a gyermek szíve fölé, vagy hagyd, hogy medálként viselje.
Onbizalmi kérdések: citrin - lehet fülbevalóként vagy nyak­láncként viselni, vagy bárhová el lehet helyezni a szobába.
Koncentráció, figyelem és tanulás: karneol (a jelenben való helytállásért) vagy a szodalit (a mentális zavar letisztulásáért) - helyezd a gyermek szobájába, oda, ahol tanul.
Érzelmi nyomás: holdkő - nyakláncként lehet viselni, illetve a homlokhoz vagy halántékhoz dörzsölni.
Türelem: rodonit - a gyermeknek a kezében kell dörzsölget­ni a követ, ha türelmetlennek érzi magát.
Kommunikáció: türkiz (ha a gyermeknek problémát okoz másoktól segítséget kérni); kékesszürke szalagos achát (segít a kommunikációban); amazonit (segít, hogy ki tudjuk mondani az igazat) - akkor igazán hatásosak, ha nyakláncként vagy me­dálként viseljük őket.

Miután megvesszük a kristályt, meg kell tisztítanunk az előző tulajdonos energiáitól. Legalább négy órára ki kell ten­ni a napra. Ha nem süt a nap, akkor sós tengervízbe kell bele­meríteni. Ne hagyd sokáig ázni a vízben, mivel a só kimarhatja a kristályt. Aztán, kérd meg a kristály gyereket arra, hogy tartsa a kristályt közel a szívéhez, s kívánjon valamit. Például elképzel­heti azt, hogy a kristály testi bajokban fog segíteni, vagy abban, hogy nyugodtabban aludjon az éjszaka. Ha bármilyen negatív energia veszi körül a kristályt, tisztítsd meg újra, vagy nap­fénnyel vagy oldott sós vízben. Ezt rendszeresen meg lehet tenni.

Isteni természet

A költő Dorothy Frances Gurney írta a következőt: "Az em­ber Istenhez a legközelebb egy kertben lehet." A kristály gyere­kek ösztönösen tudják ezt, és összhangban állnak a természet­tel. A természet az ő templomuk, az a hely, ahol megérinthetik, érezhetik Istent.
Amikor a négyéves Colin és édesanyja sétálni mentek a gyö­nyörű japán kertbe, a fiú megállt és így kiáltott: "Mami, ez olyan szépséges. Érzem Istent és az angyalokat!"
Kate Mitchell, akinek Los Angelesben van kristályüzlete, el­mesélte, hogy egy Alex nevű ötéves kisfiú az édesanyjával láto­gatott el a boltba. Alex meglátott egy hatalmas kvarckristály csokrot, amelynek ára 500 dollárra rúgott, és kijelentette: "Azt szeretném, hogy ezt hozza nekem a Mikulás karácsonyra!" Az édesanyja habozott, és azt felelte: "Nem szeretnél inkább egy Nintendót, mint a többi gyerek?" Alex válasza határozott volt: "Nem!" Aztán az édesanyja azt kérdezte: "Alex, miért szeretnéd ezt a kristályt ennyire?" Erre így felelt: "Mivel természetes ere­detű, és a jó Isten alkotta."
Végül ezt a kristálycsokrot vitte a Mikulás a kisfiúnak.

Az USA-ban karácsony első napján, hajnalban érkezik Santa Clause (vagyis a Mikulás), és a gyerekek így december 25-én reggel kapják meg az ajándékokat.

Forrás: Dr. Doreen Virtue - Kristálygyerekek c. könyve
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile