Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 916
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1267
Látogatók a hónapban: 48903
Összes látogatók: 115378

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Indigógyerek, Kristálygyerek Cikkek » A kristálygyerekek, angyalok és láthatatlan barátok
A kristálygyerekek, angyalok és láthatatlan barátok
ANGYALOK ÉS LÁTHATATLAN BARÁTOK

Meg lehet figyelni, ahogyan a pici kristály gyerekek hogyan fi­gyelik a környezetüket, hogyan forgatják a szemüket, amint az an­gyalokat bámulják. Eközben érthetetlen beszélgetést folytatnak ezzel a láthatatlan világgal. Sok szülő, akivel beszéltem, meg van győződve arról, hogy a kristály babák - akikre gyakran kristályszeműekként utalnak - látják az angyalokat és az elhunyt hozzátar­tozókat. Hát persze! Miért ne születtek volna tisztánlátónak?
Az emberek sok generációja adott már életet pszichikai ké­pességgel rendelkező gyermekeknek. A kristály gyerekek generá­ciója ennek ellenére ezt a spirituális képességet felnőttkorára szándékozik megőrizni. Az egyik az, hogy a spirituális nyitottság korába értünk, a szülők sokkal jobban támogatják kristály gyere­keik pszichikai képességeit. Az előző generációkat minden pszi­chikai vonatkozású dolog megrémítette, és elítélték azokat az embereket, akik látták vagy hallották az angyalokat.
Tara Jordán és családja szokásszerűen hálát mondanak, ami­kor leülnek vacsorázni. Nem sokkal azután, hogy kisfia tizenhá­rom hónapos lett, Jézust kezdte el hívogatni az ima közben.
Tara így beszél erről: „Grant felnéz, miközben imádko­zunk, és állíthatom, hogy látja Jézust, az angyalokat és más lelkeket. Felnéz és integet a láthatatlannak. Jézust nevén szó­lítja és "Sziát" köszön neki, hogy üdvözölje. Aztán ránéz ar­ra a képre, melynek címe: Az utolsó vacsora, és megint inte­get. Nincs kétségem afelől, hogy Grant látja és érzékeli a szellemvilágot."
A szülők és nagyszülők támogatásának köszönhetően a kris­tály gyerekek megőrzik pszichikai képességeiket, ahogyan nő­nek. A kristály gyerekek természetes vonzódást éreznek az an­gyalok iránt, mivel érzik a mennyei lények feltétlen szeretetét. Azt is szeretik, amikor a szüleik angyalokról mesélnek nekik, és ezt a tudást arra használják, hogy mélyebb kapcsolatot alakítsa­nak ki a Mennyországgal.
Carolyn magával vitte az Angyalokkal Gyógyítás című köny­vemet, amikor Haley-vel rohant a kórházba, a kislány ugyanis el­törte a kezét. Amint Carolyn egy gyógyító imát olvasott, meg­kérte Haley-t, hogy idézze meg Raphael arkangyalt (a gyógyítás angyalát), hogy legyen mellette, és segítsen neki hamar meg­gyógyulni, és enyhüljön a fájdalma. Ezután bármikor, amikor a kislány karja fájni kezdett, a kislány Raphael arkangyalt hívta.
Mikor a doktorok megvizsgálták Haley-t, elismerésüket fejez­ték ki, hogy a kislány mennyire nyugodtan viselkedik. Carolynt és férjét Mike-ot szintén meglepte, hogy Haley mennyire nyu­godt, valamint azon is, hogy ők maguk is mennyire nyugodtak. Mégis, ha Carolyn valamelyik gyermeke megsérül, sír és nagyon megrémül. Az angyalok nyilvánvalóan mindenkire pozitív ha­tással vannak.
Amint az orvosok feltették a gipszet a kislány kezére, Carolyn úgy érezte, hogy hatalmas békesség telepedik a sürgősségi szobára. Ezek után Haley így szólt: „Nézd mami! Zöld színű gipszem van, és a zöld Raphael gyógyító színe!"
Attól kezdve Haley beszélget, együttműködik az angyalaival, és tanul tőlük.
Egy este aztán Haley elkezdte megosztani másokkal azt a böl­csességet, melyet elsajátított. Letérdelt, majdnem olyan helyzet­be, ahogy imádkozni szoktak, és aztán elkezdett édesanyjának beszámolni arról a csodálatos látványról és nagy mennyiségű tu­dásról, melyet az angyaloktól szerzett meg. "Az volt az érzésem, hogy Haley is egy angyal, aki ezt a bölcsességet közvetíti."
Carolyn elmesélte, amit Raphael, Mihály és Gábriel arkangyal­ról megtudott: „Először is, Haley azt mondta, hogy ezek az angya­lok nagyméretűek. A talajtól egészen az égig magasodnak, mint azok a hatalmas fák, melyek az égbe törnek. Haley ekkor hozzátet­te, hogy az első alkalommal, amikor angyalokat látott, sokan vol­tak a szobában, és attól félt, hogy szellemek. De aztán meglátta a szárnyaikat, és tudta, hogy angyalok, és nincs mitől félni.
Azt mondja, hogy a tudás angyala működik együtt vele. Egy este megkérdezte ettől az angyaltól, hogy mit jelent az a szó, hogy aktivitás. Az angyal azt válaszolta neki, hogy, sok dolog történése. Haley azt mondja, hogy az angyal tanítja olvasni, és a matematikára. Az óvónő mindezt azzal támasztotta alá, hogy elmondta Haley szókincse mennyire lenyűgöző.
"Egy másik alkalommal, Haley megkérdezett engem, hogy mit jelent az anesztézia. Kérdeztem tőle, hogy hol hallotta ezt a szót, mire azt válaszolta, hogy Raphael arkangyal használta ezt, amikor a múltkor a gyógyításról beszélt neki. Haley azt állítja, hogy amikor a szobájában játszik, sokszor nincs egyedül. Raphael arkangyallal és a többi angyallal játszik."

Médiumi képességű gyermekek, médiumi képességű felnőttek

Angyalok vesznek körül bennünket, és a kristály gyermekek magabiztosan beszélgetnek velük. Ha ismersz egy kristály gyere­ket, akkor szabad bejárásod van saját pszichés képességeid fej­lesztésének tanárához!
"Amint Zoey megszületett, látni kezdtem az angyalokat és az elhunyt rokonaimat" - mondja Crystal, Zoey édesanyja. "Pszi­chikai képességeim felszínre kerültek." Az egyik ok, amiért a kristály gyerekek katalizátorként hatnak a többi ember pszichi­kai képességeire, annak hatalmas szerető energiájuk az oka. Ez a szeretet megnyitja a csakrákat, főleg a szívcsakrát. Nem félünk többé a szeretettől, amely lehetővé teszi, hogy még inkább tu­datában legyünk az angyalok szeretetteljes jelenlétének.
Crystal azt meséli, hogy fénygyűrűket kezdett látni Zoey körül. Ezek a gyűrűk még a kislányról készült fényképeken is látszanak!
Sok szülő és nagyszülő, akivel volt alkalmam beszélgetni, ar­ról számolt be, hogy kristály gyerekeik, unokáik körül szikrázó fényeket, izzó aurákat, sőt még angyalokat is látnak. Cindy Goldenberg azt mondja, hogy alvó kislánya körül kékes-fehér fénygyűrűt látott. "Ha megmozdítottam volna Kirsten takaró­ját, a fény a takarója alá került volna, úgy hogy tovább fénylik."
Cindy támogatta Kirsten tisztánlátó képességét, és azt mondja, hogy kislánya most ötévesen nagyon pontosan olvas az emberekben, aurájuk színe alapján. Cindy és Kirsten "tündér-és angyalport" szórnak az újságok szalagcímeire, így azok az em­berek, akiknek köze van azokhoz az eseményekhez, meggyó­gyulnak. Kirsten és Cindy jó példája annak, hogyan tudja egy gyermek és egy szülő spirituális adottságát egyesíteni.

Láthatatlan barátok

Teljesen normális, sőt még egészséges dolog is az, ha egy gyermeknek "láthatatlan barátai" vannak, ezek azok a lények, akik őrangyalként vagy szellemi vezetőként vannak jelen. Ami­kor a szülők támogatják vagy bátorítják gyermekeik láthatatlan lényekkel való kapcsolatát, akkor a gyermekek úgy érzik, hogy természetes és istenadta képességeik szentesítve vannak.
Néha ezek a láthatatlan barátok arkangyalok, akik a gyerme­keket fontos életcéljukban segítik. Vagy, a láthatatlan barátok le­hetnek őrangyalok, akik segítenek abban, hogy a gyermekek fé­lelmei elmúljanak. A láthatatlan barátok lehetnek még elhunyt rokonok, barátok vagy éppen háziállatok is.
Néhány évvel ezelőtt, egy Melissa nevezetű hölgy teherbe esett egy olyan férfitól, akit tisztelt és szeretett. A férfit mindez nem érdekelte. Melissa nem mondta el kisfiának, Liamnek, hogy kisbabát vár. Ennek ellenére egy nap Liam rajzolt egy ké­pet, odaadta édesanyjának, és elmagyarázta, hogy ez a kép az ő kistestvéréről készült. (Melissának ebben az időben csak egy gyermeke volt.)
Végezetül Melissa meghozta azt a nehéz döntést, hogy elve­teti a gyermeket, de erről nem szólt Liamnak. Egy héttel később Liam arról számolt be, hogy kistestvére azt üzente neki: „Úgy döntöttem, hogy még nem megyek, de minden rendben van, és szeretlek benneteket." A kisfiú azt mondta, hogy amíg nem kész arra, hogy gyermekként megszülessen, addig Melissa mellett marad őrangyalként. Amikor eljön az idő, akkor mindkét gyer­mek vigyázni fog az édesanyjára.
Melissa elbeszélése alapján Liam tisztánlátónak tekinthető. Egyszer Melissa azért meditált, hogy rájöjjön, ki az ő "erő állata".
A hagyományok szerint mindannyiunknak van egy állata szelle­mi vezetőként, de az nem feltétlenül egy elhunyt háziállat. A me­ditáció közben Melissa egy oroszlánt vett észre maga körül. A nagy bőrszékben üldögélt, élvezte a meditációt, amikor Liam sétált be a szobába. Azt kérdezte, hogyan kerültek azok a nagy karmolások a szék karfájára. Amikor Melissa azt válaszolta, hogy fogalma sincs, Liam saját maga válaszolta meg a kérdést.
- Mama, tudod, az oroszlánod tette! - mondta.
- Az oroszlánom? - kérdezte Melissa.
- Igen, az az oroszlán, aki követ téged, mami. Nem látod őt?
Liam elmagyarázta, hogy ő mindig látott egy nőstény orosz­lánt az édesanyja körül, és hogy a nagymacska édesanyja ágyá­nak végében aludt éjszaka.
"Teljesen ledöbbentem!" - mondja Melissa. Aztán hozzáte­szi: "Köszönöm, Istenem. Akkora áldás és megtiszteltetés ne­kem, hogy ilyen fiam van. Ő a fény, ő az erőm."
Az egyik ok, amiért a szülőknek fölösleges a gyermek pszichi­kai képességei miatt aggódni az, hogy ez az adottság segít a gyer­mekeknek kigyógyulni az érzelmi és testi sérülésekből. Ez az istenadta öngyógyító képesség mindannyiunkban megtalálható.
Például, az ötéves Sabrina teljesen letört, amikor egyik barát­ja meghalt. Vigaszt kapott azoktól az angyaloktól, akikhez élet­re szóló barátság kötötte. Mégis, azonnal megkönnyebbült, ami­kor látta, hogy barátja a szellemvilágban létezik tovább.
Sabrina azt mondja, hogy álmában beszélget a barátjával, aki mosolyog és egy szivárvány alatt álldogál. Egy kicsivel később, Sabrina édesanyja elmesélte ezt az üzenetet az elhunyt barát szüleinek, akik elmondták, hogy kislányuk utoljára egy olyan ké­pet rajzolt, amelyen egy szivárvány alatt áll.

Előző életből szárnazó emlékek

Néhány kristály gyereknek élénk emlékei vannak előző életéből. Ebben önmagában nincs semmi szokatlan, mivel a gyermekek sokszor beszélnek előző életeikről. Az új és fantasztikus előrelépés az, hogy a felnőttek most már jobban engedik a gyermekeket elő­ző életekről mesélni, és jobban hisznek is nekik. Ez lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy életben tartsák ezeket az emlékeket anél­kül, hogy elmerülnének azokban. Amikor rájövünk, hogy az élet örökké tart, elveszítjük a halálra vonatkozó előfeltételezésünket. Elengedjük azon félelmeinket is, melyeket néhány vallás örökít to­vább a pokolról és a kárhozatról. És amikor elengedjük mindezen félelmeinket, akkor tudjuk teljességgel élni az életünket.
Itt van néhány példa, azokra a gyermekekre, akik visszaemlé­keznek előző életekre:
A hatéves Róbert gyakran beszél "régi szülőkről", azokról, akik azelőtt voltak a szülei, mielőtt édesanyja méhében megfo­gant volna. Részletesen elmondta nekik az életét. Róbert elme­sélte az édesanyjának, hogy a Mennyekből figyelte, ahogy édes­anyja valamit ráz a kezében, és amikor az kékké változott (egy terhességi teszt volt), akkor beköltözött a pocakjába.
Beverly Moore azt meséli, hogy ötéves kisfia, Ethan úgy tű­nik sok előző életére visszaemlékszik. Beverly azt mondja: „Ethan sokat mesél az előző életeiről. Mindig azt mondja: "...Emlékszel, amikor én voltam annyi idős, mint te, és az enyém voltál?" Azt mondta, hogy "egyszer az édesanyám, egyszer pedig az édesapám volt."
Az ötéves Evan, Nathannal, idősebb testvérével beszélgetett a lányokról. Hirtelen Nathan így szólt: - Evan, honnan tudsz te bármit is a lányokról? Még csak ötéves vagy!
Evan azon nyomban így replikázott: - Óh, az isten szerelmé­re, Nathan. Már legalább hatvanszor voltam nő!
Néhány kristály gyerek először van itt a földön, és a földi élet idegen vagy nyugtalanító a számukra. Cathy azt meséli, hogy hároméves kisfia, William az ölében ült, és azt kérdezte, hogy hazamehetnének-e.
Cathy erre azt válaszolta: - De hát itthon vagyunk. Mire William: - Itthon?
Végül Cathy rájött, hogy William egy evilági élet előtti dologról beszél, így lágyan így szólt a kisfiúhoz: -Azért vagyunk itt a Föl­dön, mert itt kell lennünk, és az otthon nincs olyan messze.
Úgy tűnt ez a válasz kielégíti Williamet.
Felnőttként az is a dolgunk, hogy megmutassuk a kristály gyerekeknek, hogyan lehet a földi létet túlélni. Ez azt jelenti, hogy segítünk nekik abban, hogy nyitottak maradjanak; megta­nítjuk nekik, hogyan szabaduljanak meg az alacsonyabb energi­áktól; és megerősítjük őket. Mint szépséges bimbókkal, úgy kell bánnunk a kristály gyermekekkel, ahogyan a kertészek bánnak a virágokkal, hogy kinyíljanak.

forrás: Dr. Doreen Virtue - Kristálygyerekek c. könyve
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile