Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 3
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 599
Online látogató: 3
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1303
Látogatók a hónapban: 49889
Összes látogatók: 116364

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
319 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Lelki Fejlődésünk » A Grál Üzenet 1. rész
A Grál Üzenet 1. rész
Mi a Grál-üzenet?

Abd-ru-shin három kötetes műve, az „Igazság fényében – Grál-üzenet” a Teremtés felépítéséről és törvényszerűségeiről szóló tudást közvetíti. Ezt alapul véve világos, érthető formában válaszolja meg életünk legfontosabb kérdéseit:

Kik vagyunk?
Honnan jövünk?
Hová tartunk?

Az olvasó előtt fokozatosan kibontakozik egy átfogó kép a Teremtés egészéről, és felismeri a múlt, a jelen és a jövő világtörténéseinek okait.
A Grál-üzenet összhangban van Krisztus tanításával, azonban felekezeti és nemzeti vagy vallási hovatartozástól függetlenül az egyes embert szólítja meg. Felébreszti az élet valódi értékei iránti tudatosságot, és megmutatja azt az utat, amely Isten felismeréséhez vezet.
Az előadások 1923 és 1938 között születtek, ám azóta sem veszítettek átfogó, időtlen érvényességükből. Abd-ru-shin műve időközben 16 nyelven jelent meg, és közel 90 országban kapható. A Teremtésről szóló tudás alapművének számít, és a tudományos és vallásos kérdések megértéséhez is felbecsülhetetlen segítséget nyújt.
Címének megfelelően a Grál-üzenetnek fontos témája a Grál. Az olvasó megismerheti, hogy milyen magasztos valóság áll az „életet adományozó kehelyről” szóló mondák és legendák hátterében.
A Grál-üzenet által közvetített tudás értékes segítséget jelent a mindennapokban is, hiszen az összefüggések ismerete révén megoldásokat találhatunk korunk égető problémáira, legyen szó a házassággal, családdal kapcsolatos kérdésekről, vagy lelki válságról, életünk sorsdöntő eseményeiről.

Mi a Grál?

A földi lét egy nagy iskola az emberi szellem számára. Itt kell elérnie fejlődésében azt a tudatszintet, amely végérvényes elszakadást jelent a földi léttől, és folyamatos, tartós felemelkedést hoz magával a fényes magasságokba, mígnem önmagát tudatosított emberi szellemként beléphet a Paradicsomba.

Az emberi szellem sok lépcsőfokon keresztül történő öntudatossá válása, és a sokrétű teremtéstudás ehhez szükséges elsajátítása azonban nem valósítható meg egyetlen földi élet alatt.

Az emberi szellemnek többször vissza kell térnie a Földre, és emberi testet kell öltenie. A különböző földi életek során gyakran találkoznak újra emberek. Amikor összehoz minket a sors egy számunkra ismeretlen emberrel, egy-egy pillanatra az az érzésünk támadhat, mintha már régóta ismernénk. Hasonló érzések foghatnak el bennünket bizonyos helyeken és tájakon.

Figyelembe kell azonban venni, hogy a földi ember szellemi fejlődése, amely által eljuthat a szellemi érettségig, nem lehet tetszőlegesen hosszú, és nem lehet tetszőleges gyakorisággal megszakítani majd újra folytatni.

Egy növény sem szakítja meg újra és újra növekedését, hogy azután tovább fejlődjön, hanem a Teremtő által számára elrendelt idő alatt folyamatosan növekszik egészen addig, amíg ki nem fejlődik.

Ez a természettörvény az ember szellemi növekedésére is érvényes, aki éppúgy mint egy növény, a Teremtés szülötte. Az emberiség nagy iskolájában neki is adatott egy meghatározott idő, ami alatt el kell érnie szellemi fejlődésének csúcspontját.

Ezt a csúcspontot a jelenkorban kellett volna elérnie! A nagy világfordulat kívánja ezt meg, ami összefügg a Teremtés érettségével.

Ezzel egyidejűleg érkezik a Teremtésről szóló tudás utolsó kibővítése, egészen a Szent Grálról való tudásig! A Szent Grál tényleges létezését Abd-ru-shin a Grál-üzenetben, „Az Igazság fényében” c. művében erősíti meg és magyarázza el.

Az évezredek során már többször érkezett hír a Földre a szellemi birodalomban található Grál létezéséről, ám az emberi ész annyira földhözragadtan értelmezte, hogy valódi eredete zavaros és homályos maradt, s így az emberek lelkében nem kelhetett életre igazi vágyódás a magasztosság és tisztaság iránt, amit a Grál magában hordoz.

Jézus idejében az emberek még nem mutatkoztak olyannyira érettnek, hogy a Grálról szóló tudást felfoghassák. Jézus a következő szavakkal utalt erre: „Még sok mondanivalóm volna számotokra, de most még nem tudjátok elviselni. Amikor pedig eljön Ő, az Igazság Szelleme*, elvezet titeket a teljes Igazságra.” (Jn 16,12-13). Itt nevezi meg Jézus az általa meghirdetett Ember Fiát, az „Igazság Szellemét”.

Az embernek fokozatosan meg kell barátkoznia azzal a gondolattal, hogy nem csak a Földön ölt minden formát, hanem a földöntúli régiókban is, természetesen a Teremtés finomabb és könnyebb jellegeiből.

Hiszen a Föld csak a legdurvább képmása a már meglévő földöntúli előképeknek, melyek jóval tökéletesebbek és szebbek, mint a számunkra látható formák.

A Szent Grál valóban létezik. Egy kehely, amely a legmagasabb szellemi birodalomban, az Ősteremtésben lévő Grál-várban található, az isteni birodalom határán. A Grál-vár az egyetlen kapcsolódási pont Isten és a Teremtés között; azt is mondhatnánk, hogy a Grál-vár egy erőközvetítő hely az isteni birodalomból érkező sugárzások számára.

A Teremtés kezdete óta örök ritmusban lüktetve szellemi erő áramlik a Szent Grálból a Teremtésbe az Ember Fia, a Szent Szellem közvetítésével, a Teremtés megújítása és fenntartása érdekében.

Ahogyan a szív keringeti a vért a testben, úgy áramlik megújulva a szellemi erő a Szent Grálból a Teremtésbe rendszeresen, évente egyszer, a Szent Galamb napján, amikor a Galamb megjelenik a Grál felett. Ez a Szent Szellem* általi Erőkiáradás napja!

Az emberi szellem is ebből az erőből él, amit azonban túlnyomórészt sajnos tévesen használt fel, és alacsony dolgokra pazarolva visszaélt vele. Ő hozta a legnagyobb bajokat a világra!

A tanítványok annak idején fokozott intenzitással élték meg ezt az erőkiáradást, tehát azt a minden évben megtörténő erőmegújulást, amit Jézus megígért nekik.

A Jelenések Könyvében (Apokalipszis), melyet szellemi nézőpontból kell vizsgálni, János szimbolikus formában ír le számtalan folyamatot, helyet és személyt, melyek a Grálra vonatkoznak. Szellemi szeme előtt képekben jelentek meg a hatalmas események, melyek az isteni birodalomtól egészen a legmélyebb sötétségig történtek, és még történni fognak!

János a szellemi birodalomban található Grál-várat „Isten templomának” nevezte. (Jel 11,19; 15,5). A 21. fejezet 6. versében megnevezett „Élet vizének forrása” pedig a Szent Grál!

Bármennyire is szokatlannak tűnhet eleinte a kereső embernek ez az új tudás, mégsem kerülheti el, hogy komolyan foglalkozzon vele, mert az idő megérett rá!

A Grálról szóló igaz tudás fogja megadni a szellemi irányvonalat az új korszaknak, amely most a világfordulattal köszönt reánk, mert az emberi szellem ekkor majd képes lesz arra, hogy a Szent Grálból áramló erőt, az Élet vizét, a megfelelő időben tudatosan és hálásan befogadja a Teremtésben élő minden teremtmény áldására és örömére.

Ezért így bíztatnak János Jelenések Könyvének szavai: „Én vagyok az Alfa és az Omega, a kezdet és a vég. Én adok majd a szomjazónak az Élet vizének forrásából ingyen.” (Jel. 21,6) „Aki szomjazik, jöjjön! Aki akarja, vegye az Élet vizét ingyen!” (Jel. 22,17).

Aki a Szent Grálból érkező erőt helyesen használja, azelőtt megnyílik a kapu a Paradicsomba, és megkaphatja az élet koronáját (Jel. 2,10), az örök létezés ajándékát!

Jelenleg az Apokalipszis, a Jelenések Könyve eseményeinek egyik legfontosabb beteljesedését éljük: a világfordulatot, a világítéletet!

Gyökeres fordulatot hozó, feltartóztathatatlan események és rengeteg jel hívja fel erre kényszerítőn figyelmünket.

A világban az emberek évezredek során felhalmozott bűnei miatt eluralkodott a zűrzavar, és már csak egyedül Isten képes újra helyreállítani az egyensúlyt.

Ám ezen zűrzavar és ínség közepette is szabadulást és segítséget hoz a fényes magasságokból, a Grálból érkező Üzenet!

Minden rossz bukása közepette az Üzenet közvetíti az erőt a megújuláshoz és az építéshez!
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile