Navigáció
· Főoldal
· FAQ
· Bannereink
· Statisztika

· Szeretetszoba
· Írj Blogot

· Cikkek
· Galéria
· Fórum
· Letöltések
· Linkek
· Hírek

· Keresés
· Kapcsolat

Képek

CHAT-ek


SZERETET SZOBA
Csevegők:
Kik Csevegnek:


RÉGI CHAT
A régi chat csak megtekintésre van fent.

IndigóTeszt

Ha kíváncsi vagy, hogy Te is indigó vagy e, csináld meg az Indigó-teszteket!

KLIKK IDE!

Kiemelt

Ez Lehet Az IGAZSÁG?

Galaktikus Tündérmese

IDŐVONAL I.

IDŐVONAL II.

IDŐVONAL III.

A Dualitás Meghaladása

A Dimenzióugrás

A Hét Angyal Tanításai

Szerelem Több Életen Át?

A Halál Mint Születés

Szeretet És Gyógyítás

Éljétek Az Életeteket (Kryon)

A Harcosi Útról

Megszabadulás Az EGO-tól

Ki Az Igazi Isten?

Szíriusz Beavatás

Ezoterika, Titkos Tanok

DNS Változások

Auraszínek Jelentése

A Karma Definíciója

A Karma

Ki Vagyok ÉN?

A TITOK Meditáció

Legújabb cikkek
· Az Egység 12 Tanítás...
· A Grál Üzenet 2. rész
· A Grál Üzenet 1. rész
· SaLuSa Üzenetei, 20...
· Elkerülhetetlen Vált...
Indigó Gyerekek

Álmodó Írása - Indigó vagy nem indigó?

Az Indigó Gyerekek

Az Indigó Gyerekek II.

Az Indigó Gyerekek III.

A Kristály Gyerekek

A Szivárvány Gyerekek

A Gyémánt Gyerekek

Indigó és Kristály Gyerekek II.

Indigó és Kristály Gyerekek III.

Indigo, kristály meg fényküldött

Indigó Gyerekek Összefoglaló

Egy Indigó Önvallomása

Indigók - egy új dimenzió hírhozói ők?

Az Indigók Jellegzetes Tulajdonságai

Miben különböznek az indigók másoktól?

Az Indigókról

Kristály és Indigó gyermekek

Aprószentek - Indigók

kristálygyerekek és angyalok

Kristálygyerekek és a természet

Az indigó-kristály átalakulási krízis

Mit jelent Indigónak vagy Kristálynak lenni?

Az Indigó serdülők és tizenévesek

Rendszerromboló Indigók

A tudatosság fejlődésének úttörői

A Kristály béketeremtők útja

Az Új Gyerekek Üzenete

Indigógyerekek: nehéz állást foglalni

Hiperaktív vagy indigó?

Hiperaktív vagy indigó? II.

Mindent Az indigókról

Indigó a gyermekem!

Lélek-Rajz (Egy Indigótól)

Kis értekezés az Indigóságról

Indigó Esetek - Karsay István írása

Éden a Földön?

Indigó és Kristálygyerekek rejtélye

Indigó felnőtt vagy?

A Kék Csillag Gyerekek

Született zsenik

Indigó Téma - Szkeptikusan nézve

Indigók Szüleinek

Indigó és Kristály gyermekek szülei számára

Indigó és Kristály Gyermekek nevelése

Szerződéseitek Gyerekeitekkel

Túlélő csomag a problémás gyerek szüleinek

Szülő mint tanító

Blog
nbalazs
» 194. levél
nbalazs
» Emberré lenni...
harmony
» A "különleges" gy...
» Békés harcos - Pe...
nbalazs
» Hiszek a szeretet...
nbalazs
» 189. levél
» Elmélkedés Istenről.
nbalazs
» "szatyor"
nbalazs
» Az Ébresztőhívás
» Jézushoz vezető ú...
Online Statisztika
Online vendégek: 2
Online tagok:
Nincsenek online tagok jelen


Regisztrált tagok: 1259
Legújabb tag: An-na

Látogatók ma: 1181
Online látogató: 2
Max. Onlinerekord: 16
Max. napi rekord: 6534
Látogatók tegnap: 1303
Látogatók a hónapban: 50471
Összes látogatók: 116946

Utolsó 24 órában: 
Utolsó Látogatók
Név: harmony
Csatlakozott: 06.06.07
7 hete
nbalazs Név: nbalazs
Csatlakozott: 24.03.10
320 hete
Név: pity
Csatlakozott: 18.10.07
320 hete
Sunca242 Név: Sunca242
Csatlakozott: 02.01.11
320 hete
Név: lersen
Csatlakozott: 07.12.07
321 hete
Cikk hierarchia
Cikkek főoldala » Indigógyerek, Kristálygyerek Cikkek » Egy Indigó Önvallomása
Egy Indigó Önvallomása
Én, mint indigó....

Nagyon érdekel ez a téma, legfőképp, mivel magam is ezen emberek közé tartozom...

Már kicsi gyermek korom óta tudatosult bennem (emlékszem kb. 6 éves lehettem, mikor először konkrétan megfogalmazósott bennem ez a felismerés), hogy más vagyok rettentő sok mindenben a kortársaimtól, illetve a körülöttemlévőktől. Máshogy gondolkodom, mást tartok jónak és rossznak, mások az elvárásaim az emberek felé... Ebből fakad többek között felnőttként is nem egy fájdalmas csalódásom a családomban, mivel más értékrendet képviselnek, mint amit én elvárhatónak, avagy megfelelőnek tartok, és ahogy élni hajlandó vagyok.Félreértés ne essék, nem azt akarom ezzel kifejezni, hogy jobb, avagy több vagyok, mint ők, avagy őket automatikusan rosszabbnak gondolom. Nem! Egyszerűen csak más vagyok! Más a világképem, más az értékrendem, más dolgok motiválnak, mást várok el az életemtől, más dolgokat tartok fontosnak, avagy más a fontossági sorrend az életemben. Más szabályok szerint élek, más a személyiségem. Ennyi és nem több... avagy épphogy elég sok ez is, nemde?A mai társadalmi beskatulyázásos világban elmondhatom, hogy jópár furcsaság jellemző rám:

- figyelemhiányos vagyok.... nem tudok huzamosabb ideig egy helyre koncentrálni... sokkal inkább sikerül a 2-3, avagy akár a 4 helyre koncentrálás, mint az, hogy csak egy helyre figyeljek. Ha csak egy dologgal kell foglalkoznom, rettentő hamar lanhul a figyelmem, és bármilyen odafigyelős is a dolog, azt veszem észre, hogy az agyam unatkozik és máshova kezd kalandozni a figyelmem... Ezt a hátrányosságomat egész jól tudom az előnyömre is fordítani, mivel egyszerre tudok 2-3 dolgot is csinálni, úgy, hogy mindegyikre figyelek. Ezt a munkában sikeresen alkalmazom már évek óta.

- hiperaktív vagyok... ahogy kedves kolleganőm tavaly nyáron a cégnyaraláskor megjegyezte: Te sem ihatsz többé a varázslöttyből, mert te is beleestél a varázsüstbe gyerek korodban, mint Obelix... Gondolhatjátok, hogy nem ok nélkül jutott ilyen megállapításra! :)

- tanulási nehézségekkel küzdöm... - pedig magasabb az intelligenciám az átlagnál, és rendkívül jó a memóriám, a képi látásmódóm... Rendkívül gyorsan olvasok és nagyon jó a felfogóképességem, ennek ellenére betűket tévesztek írásban, gond van a nyelvtanulásommal, és halványlila gőzöm sincs a jobb és bal oldal fogalmáról és nem is tudok különbséget tenni köztük... avagy csak nagy-nagy nehézségek árán.

- antiszociális a viselkedésem sok esetben... - nem érdekelnek a társadalmi elvárások, a szokások! Pl: Elhűlve hallgatták a családomban évekkel ezelőtt is, mikor kifejtettem a gyerekszülésről és gyerekvállalásról a véleményemet, legfőképp azért, mert nyiltan ki mertem mondani és fel mertem vállalni, azt amit gondoltam... és ez nagyon nem egyezik azzal, amit elvárnak mások. Nem hiszek a tekintélyelvűségben! Azokat az embereket vagyok hajlandó elfogadni és elismerni, akik valóban megütik azt a mércét, amit én elvárok... aki nem ilyen, hegyen az bármilyen rangban, sajnos nem ér el nálam tiszteletet. Nem érdekelnek a szabályok, és sok esetben nem is tartom be őket. Nem érdekel a politika és a vallás. Sőt! Mindkét dolgot a világ legnagyobb rákfenéjének tartom, ami csak kárt és szenvedést okoz. Épp ezért nem is érdekelnek azok az elvárások, szabályok, amik ezen két dolog köré csoportosulnak. Nem érdekel mások véleménye... nem akarok senkit meggyőzni az én véleményem helyességéről, és épp ezért nem vagyok hajlandó senki más véleményét, szabályait átvenni, ha bármimódon rám akarja eröőltetni, avagy úgy gondolja, hogy azt nekem el kellene fogadnom. Nem kell meggyőznie sem! Felesleges! A győzködéssel csak az ellenkezést lehet nálam elérni... Ha egyetértek valamivel, akkor azt elfogadom anélkül is, hogy bármiről győzködni kellene engem.

- kétkezes vagyok... Hivatalosan balkezesnek vagyok mondható, de mivel az iskolában jobbkézzel tanítottak meg írni, így jelenleg jobbkézzel írok, ezzel együtt balkézzel is tudok írni, csak kicsit lassabban és mivel nem azt szoktam meg, és így kicsit gyakorlatlanabb vagyok vele. De a legtöbb dolgot mindkét kezemmel tudom, sőt kifejezetten sokszor csinálom azt, hogy ha elfáradok egyik kézzel, akkor a másikkal folytatom a munkát...

- képekben gondolkodom és fotografikus a memóriám...

- rendkívüli tudásvággyal rendelkezem... de csak az olyan témákban, amik érdekelnek... Nincs az az információmennyiség, ami sok lenne ilyen esetben!

- megérzem az emberekben a negatív tulajdonságaikat... mintha valami hullámokat vagy rezgéseket sugároznának felém, egyszerűen csak rájuk kell hangolódnom és érzem a negatív tulajdonságaikat.

(Sajnálatos módon, ha valakit kedvelek, hiába látom és érzem ezeket a dolgokat nála, hajlamos vagyok eltekinteni tőlük, mert fontosabb dolognak veszem az irántuk érzett szeretetemet, ragaszkodásomat. Épp ezt használják ki rendszeresen drága rokonaim gátlástalanul és gusztustalanul! De az utóbbi két év rendkívül fájdalmas csalódásain okulva bevezettem, hogy a rokonaimat is megválogatom, nem csak a barátaimat! Nincs szükségem olyan rokonokra, akiknek csak addig számítok, amíg kihasználhat, avagy kihúzom a sz*rból, avagy kisegítem. Nem leszek senki ingyenes "róbertbácsi"-ja, ingyencselédje, ingyenes problémamegoldója, ingyenes biztosítéka, álláskeresője, feladatmegoldója, munkavégzője! Ezek az idők elmúltak!)

- nyitott vagyok a spirituális gondolkodás irányában... nagyon érdekel a téma, de nem válogatás nélkül minden.

- rendkívüli módon szeretem az állatokat és a növényeket!... és ők is rendkívüli módon kedvelnek engem.

- nem kedvelem az embereket... inkább vagyok magamban, vagy azon kevés igaz barátom társaságában, mint szokszámú ismerős, haver, avagy látszatbarát között. Ha valamit nagyon utálok, ha valaki hazudozik nekem. (Ezek az emberek még annyira sem tisztelnek, hogy elhiggye, hogy van annyi eszem, hogy rá fogok jönni a dologra, hanem inkább letagadnak mindent, megváltoztatják az egész eseményt, csak hogy mentsék a menthetőt... Így nem csak nekem, de saját maguknak is hazudnak! Visszataszítónak és rendkívül szánalmasnak tartom mindezt!) És rendkívüli ellenérzést vált ki belőlem az emberi butaság is... (Legfőképpen a lustaságból, önteltségből fakadó félinformáltság. Mert ez rosszabb, mint a teljes butaság!)

- az egyedüllét nem félelmetes, nem is okoz problémát... sőt! Külön igényem, hogy egyedül lehessek bizonyos időt, mert ellenkező esetben intoleránsan kezdek viselkedni a körülöttem lévőkkel. Kifejezetten szükségem van a magány.

- saját belső világgal rendelkezem... ami különleges és szórakoztató, még akkor is, ha kitalált, avagy nem létező...

- időnként különleges dolgokat is képes vagyok érzékelni... Már többször láttam kísértetet, illetve tapasztaltam ilyen jelenésekeket...

forrás: http://www.lordnazgul.eoldal.hu/
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be.

Még nem értékelték
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hírlevél
Ha fel szeretnél írtakozni előbb regisztrálj az oldalon.
Szent Geometria

Partner oldal

Kiemelt Linkek

 Dimenzió Üzenetek

 Eseményhorizont

Linkcsere Partnerek

 Szabadság Szárnyai

 Lélekvándor.hu

 EMF Kryon

 Star Trek Portál

 Fénysugarak Oldala

 Kristályintelligencia

 OrfeoSzínház

 Energiagyogyaszat

 kristalycentrum

 Adamus-Saint-Germain

 Shaumbra Oldal

 Hivatalos Kryon Oldal

 Espavo Oldal

 Istennotemplom.com

 Istenno.com

 Titkos Tudás Tárháza

 Emberangyalok Oldala

 Angyalemberek Oldala

 Beszélgetések Istennel

 Eseményhorizont

Indigó Linkek

 Indigo.eoldal

 Indigó Gyermekvilág

 Csillagszülött Oldal

 Indigok.hu

 Indigó Levelezőlista

 Indigokör

 Indigogyerekek.lap

Szavazás
Szereted a REND-et?

igen, nagyon szeretem!
igen, nagyon szeretem!
57% [4 Szavazat]

szükség van rá
szükség van rá
29% [2 Szavazat]

Rendmániás vagyok ;P
Rendmániás vagyok ;P
14% [1 Szavazat]

én a káoszt szeretem
én a káoszt szeretem
0% [0 Szavazat]

hm........................
hm........................
0% [0 Szavazat]

Szavazatok: 7
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 25/05/2011 23:20
Lezárult: 28/09/2017 16:38

Archívum
Üzenőfal
Üzenet küldéséhez be kell jelentkezned.

30-08-2011 23:10
Nem csukhatjuk be a szemünket, mintha minden ok lenne a világban. A rossz dolgokról is tudnunk kell. Mindenről ami minket érint...

30-08-2011 05:06
Niniveia írtam privát üzenetet neked itt a portálon.

28-08-2011 23:02
köszönöm, ötletek is jöhetnek, meg bármi! Egyenlőre még gondolkozom hogy is kezdjek hozzá...

28-08-2011 22:16
Szivesen segitek.

28-08-2011 20:59
Bárki aki motivációt érez hogy segítsen a felkerülő anyagok összegyűjtésében vagy esetleg írásában, az bátran írjon! A lényeg a Szeretet témája.

28-08-2011 20:25
Bár az biztos hogy nagy munka lesz....

28-08-2011 20:24
Kedves Niniveia! Elkezdtem az oldal átalakítását, egy olyan oldallá, amilyenné eredetileg kellett volna terveznem. Leszedem a sok cikket, meg ami nem idevaló. Szeretném teljesen átalakítani.

27-08-2011 22:59
A REND nem azt jelenti hogy minden olyan mint amilyennek ti elképzelitek... Az Isteni REND-nek helyre kell állnia!

12-08-2011 16:17
Szép napot kívánok mindenkinek! Már régen tettem be hasonló hozzászólást :-)

24-07-2011 12:47
Smile